SEDEM TEDNOV KASNEJE

Oče pogrešanega 25-letnika: Še vedno upam, da ga bodo našli živega

Sledi za Jonathanom Luskinom so se izgubile.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

LJUBLJANA, WISCONSIN – Oče pogrešanega 25-letnega Jonathana Luskina Allan po sedmih tednih, odkar je bil nazadnje viden, še vedno upa, da bodo sina, ki je izginil v Sloveniji, menda na poti v Triglavski narodni park (TNP), našli živega. Za Foxnews.com je povedal, da počasi zmanjkuje sledi, ki bi jih lahko pripeljale do njega. Med drugim so preverjali aktivnosti elektronskih naprav, dogajanje na njegovem osebnem računu in stanje na kreditnih karticah, a zaman. Ne eno ne drugo ni bilo uporabljeno.

Allan je prejšnji teden v Sloveniji z nekdanjo ženo Susan Stone iskal odgovore, kaj se je zgodilo s sinom. Srečala sta se s preiskovalci, bila sta v hostlu, kjer je bil sin nazadnje viden 23. junija, a odgovora nista dobila.

Jonathan Reid Luskin. FOTO: arhiv S. N.
Jonathan Reid Luskin. FOTO: arhiv S. N.

Pogrešani Jonathan Luskin je učitelj v Hongkongu, prijatelju pa je zaupal, da bo raziskal TNP. Podatkov, da bi do tja dejansko prišel ali kje na poti bival, po pripovedi očeta naj ne bi bilo.


Noč preživel v Ljubljani


Pogrešani Američan je noč na 23. junij prebil v ljubljanskem hostlu H20, nato pa se je najverjetneje odpravil proti TNP. Njegova mamo in očeta najbolj skrbi, da se je res namenil tja, tam doživel nesrečo in zaman čakal pomoč.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije