EDEN JE POTEGNIL NOŽ

Nič hudega slutečega oropala pri trgovini. Ste ju videli?

Denarnico je imel opasano okoli pasu.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo

DOBROVO – V nedeljo ob 19.39 je bila policija obveščena, da sta neznanca oropala moškega na parkirišču v neposredni bližini večje trgovine na Dobrovem (Grajska cesta). Od njega sta zahtevala denarnico, ki jo je nosil opasano okoli pasu. Zagrozila sta mu z nožem, zato jima jo je izročil. Peš sta nato pobegnila na cesto pod parkiriščem in se odpeljala z belim osebnim avtomobilom proti Neblemu.

Policisti in kriminalisti z območja PU Nova Gorica okoliščine ropa še vedno preiskujejo. O tem so policisti obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici, so zapisali v poročilu PU Nova Gorica.
 

Opis storilcev


Po prvih zbranih podatkih gre za mlajša storilca. Eden izmed njiju je visok približno 180 cm in je bil oblečen v svetlejša zgornja oblačila, drugi pa je malce manjše postave in svetlih las. Oba sta sicer močnejše postave.

Policija naproša vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli kakršne koli koristne informacije, da jih sporočijo na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo policiste PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: 05 303 4400, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali najbližjo policijsko postajo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije