Nesreča usodna za vinogradnika

V soboto popoldne je 83-letni Đino Gržinić delal na njivi, ko se je pripetila tragedija. Znanega koprskega vinogradnika je potegnilo pod frezo, tam je ostal ukleščen.
Fotografija: Đino Gržinić iz Marezig pri Kopru se je smrtno ponesrečil. FOTOGRAFIJI: Moni Černe
Odpri galerijo
Đino Gržinić iz Marezig pri Kopru se je smrtno ponesrečil. FOTOGRAFIJI: Moni Černe

V tragični nesreči je v soboto popoldne življenje izgubil koprski vinogradnik, 83-letni Đino Gržinić iz Marezig pri Kopru. »V soboto ob 14.19 je bila policija obveščena, da je očividec opazil traktor s pripeto frezo in truplo.


Policisti so ugotovili, da je pokojni delal na njivi, na frezo je zlagal kamenje, medtem ko je bil traktor prižgan, freza pa delujoča. Pri opravilu ga je potegnilo pod frezo, kjer je ostal ukleščen,« je za Slovenske novice povedala višja policijska inšpektorica in tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec.

Policisti so tujo krivdo izključili. Dežurni zdravnik mobilne enote centralne urgentne službe je lahko le potrdil smrt in odredil sanitarno obdukcijo. Na kraju dogodka so bili tudi gasilci in ponudili tehnično pomoč.


Priljubljen domačin je bil, pridno je obdeloval njive, vinograde, oljčnike ter bil kljub letom zelo delaven in čil gospodar, eden najboljših pridelovalcev refoška, nam povedo domačini. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije