ISKALNA AKCIJA

Nemške turistke po 10 dneh še niso našli

Policisti še vedno iščejo Siegrun Hofmann, ki je izginila v petek, 12. oktobra.
Fotografija: Pogrešana Siegrun Hofmann
Odpri galerijo
Pogrešana Siegrun Hofmann

MURSKA SOBOTA – Čeprav je minilo že deset dni, odkar je v petek, 12. oktobra, okoli šeste ure zjutraj iz zdravilišča Radenci neznano kam odšla 78-letna državljanka Nemčije Siegrun Hofmann, o njej še ni nobenih sledi. Zato policisti nadaljujejo iskanje nemške turistke. Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota, znova poziva vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o pogrešani, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.
Pogrešana Siegrun Hofmann
Pogrešana Siegrun Hofmann

Pogrešana je višje vitke postave sivih, do ramen segajočih ravnih las. Oblečena je bila v hlače svetlo modre barve in jopico črne ali temno modre barve. Pogrešano je med drugim že isti dan iskala enota Kinološke zveze Slovenije – skupina iskalnih psov. Ker do večernih ur ni bila najdena, so nadaljevali intenzivno iskanje naslednji dan, v soboto, ko so se akciji poleg policistov, tudi helikopterske enote, pridružili gasilci in potapljači.
Potapljači so preiskali Muro od Petanjcev do Dolnje Bistrice. FOTO: OSTE BAKAL
Potapljači so preiskali Muro od Petanjcev do Dolnje Bistrice. FOTO: OSTE BAKAL

Marko Šajnovič
, načelnik Podvodne reševalne službe Slovenije, je dejal, da so preiskali reko Muro od Petanjcev do Dolnje Bistrice, naprej pa je voda plitva in morebitne utopljenke najbrž ne bi mogla nesti naprej proti Hrvaški. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije