SRBORITEŽI

Ne boste verjeli, zakaj sta se sprla slovenska ribiča

Brežičan je razgrajal v lokalu, nato še doma.
Fotografija: Policija je morala Brežičana miriti kar dvakrat. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Policija je morala Brežičana miriti kar dvakrat. FOTO: Jure Eržen, Delo

Zadnji teden decembra so imeli policisti precej dela z razgreteži. Prejšnji torek so dolenjski policisti napisali plačilni nalog 33-letnemu razgrajaču v lokalu v Brežicah, zaradi vpitja, razgrajanja in razbijanja doma pa v Trebnjem 44-letniku. Zaradi 33-letnika so morali policisti čez nekaj časa posredovati še na njegovem domu. Ker se ni pomiril, so ga pridržali.

Malo po polnoči so plačilni nalog zaradi glasne glasbe v Šentjerneju napisali 27-letniku, ki je motil sokrajane pri nočnem počitku.
 
V noči na sredo so v naselju pred Črnomljem posredovali policisti zaradi pretepa. Dvema osebama so napisali plačilni nalog in ju napotili na nočni počitek.

Odpeljali so ga na varno 

Krški policisti so v sredo dopoldne posredovali na Raki, kjer je pred gostinskim lokalom gostom grozil 55-letnik iz okolice. Med prepirom je z nevarnim predmetom natakarici poškodoval mobilni telefon, kljub grožnjam pa do hujšega ni prišlo. Posredovali so policisti in ekipa nujne medicinske pomoči. Ta je tudi poskrbela za 55-letnika in ga odpeljala na varno.

Ta je pa ribiška

V četrtek popoldne so sevniški policisti na Savski cesti reševali spor med dvema ribičema zaradi klopce za lovljenje rib. Spor so rešili brez kaznovalnega ukrepanja.

V četrtek zvečer pa so trebanjski policisti napisali plačilni nalog 43-letniku, ki je razgrajal in zmerjal zaposlene v ZD Trebnje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije