NESREČA

Navsezgodaj zjutraj z avtom v jarek

Poškodovanca so odpeljali v UKC Ljubljana.
Fotografija: Avto je zapeljal s ceste v jarek (simbolična fotografija). FOTO: PGD Bled
Odpri galerijo
Avto je zapeljal s ceste v jarek (simbolična fotografija). FOTO: PGD Bled

Že prvih nekaj ur nedelje se je na slovenskih cestah zgodilo več prometnih nesreč s poškodbami udeležencev. Ob 4.29 se je na cesti Arboretum – Kamnik v občini Kamnik prevrnilo osebno vozilo v jarek. Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj nesreče, namestili pivnike v potok, s tehničnim posegom osebno vozilo dvignili iz jarka, razsvetlili kraj nesreče, usmerjali promet, nudili pomoč delavcem avtovleke in vozišče očistili razlitih motornih tekočin tekočine ter nudili prvo pomoč v nesreči poškodovani osebi do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči Kamnik, ki so poškodovanca na kraju dokončno oskrbeli in nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 5.25 sta v kraju Gomila pri Kogu v občini Ormož trčili osebni vozili. Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, s cestišča počistili iztekle motorne tekočine, pomagali vlečni službi pri nalaganju vozil ter nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi dveh poškodovanih oseb. Reševalci so ju prepeljali v bolnišnico.

Ob 1.42 pa sta v bližini naselja Vrba v občini Žirovnica na avtocesti trčili osebni vozili. Gasilci GRAS Jesence so kraj nesreče prometno in požarno zavarovali, na vozilih odklopili akumulator ter nudili pomoč delavcem avto vleke pri nalaganju vozil. V nesreči je bila ena oseba poškodovana.

Nesreča pred počivališčem Tepanje pa je za nekaj časa zaprla štajersko avtocesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije