Mladi domačin je umrl na kraju nesreče

Silovito trčenje tovornjaka in osebnega avtomobila je bilo usodno za 21-letnega mladeniča.
Fotografija: Ceste so znova terjale krvavi davek. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Ceste so znova terjale krvavi davek. FOTO: Dejan Javornik

Žalost zaradi treh žrtev prometnih nesreč, ko so na dan državnosti pri Zagorju ob Savi oziroma Kidričevem umrli 64-letni kolesar ter 50-letni in 31-letni motorist, se je nadaljevala tudi včeraj, ko so slovenske prometnice znova terjale krvni davek. Tokrat se je prometna nesreča s smrtnim izidom pripetila nedaleč od Črne na Koroškem.
Voznik osebnega avtomobila je umrl na ovinku. FOTO: Fb Policijska kontrola na Koroškem
Voznik osebnega avtomobila je umrl na ovinku. FOTO: Fb Policijska kontrola na Koroškem

Po naših podatkih je umrl 21-letni domačin. »Ob 10.42 smo bili na OKC Policijske uprave Celje obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila na relaciji Črna–Javorje proti Slemenu. Tja so bili poslani policisti ter reševalci z gasilci. Policisti so ugotovili, da sta udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega avtomobila. »Voznik tovornega avtomobila je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnišnico Slovenj Gradec, voznik osebnega avtomobila pa je na kraju nesreče umrl,« je kmalu poročal vodja OKC PU Celje Božidar Pezdevšek.

Še pred zaključkom redakcije nam je Pezdevšek povedal, da še vedno ni končana preiskava oziroma ogled tragične nesreče, ki sta se je poleg prometnih policistov PPP Celje udeležila tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Slovenj Gradcu in dežurni državni tožilec tamkajšnjega okrožnega državnega tožilstva.


Tako bo več podatkov o vzrokih za tragedijo, v kateri je umrl mladi voznik osebnega avtomobila, znano naknadno.
Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je bila cesta kar nekaj časa zaprta za ves promet. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije