METALA PLOČEVINKE

Mlada Ljubljančana zaradi všečkov ogrožala življenje voznikov (FOTO)

Odločila sta se, da bosta z nadvoza metala pločevinke na avtocesto.
Fotografija: Zaradi njune nepremišljenosti bi se zgodba lahko tragično končala. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Zaradi njune nepremišljenosti bi se zgodba lahko tragično končala. FOTO: Zaslonski posnetek

Na spletnih omrežjih se je pojavil videoposnetek dveh mlajših fantov. Eden od njiju je z nadvoza na avtocesto odvrgel odprti pločevinki fižola in pri tem pozval sledilce na tiktoku, naj objavo všečkajo. »Za vse tiste, ki ste rekli, da tega ne upam storiti,« je uvodoma dejal. K sreči je konzerva za las zgrešila avtomobil, ki se je takrat po avtocesti približeval nadvozu.

Na posnetku, ki sicer ni več dostopen, sta fanta po nevarnem početju začela bežati, saj ju je, sodeč po njunih komentarjih, začel loviti nekdo v avtomobilu.

Iz PU Ljubljana so bili o incidentu na območju Viča obveščeni 12. julija zvečer. Policisti so doslej ugotovili, da sta otrok in mladoletnik iz Ljubljane osumljena ogrožanja javnega prometa z nevarnim dejanjem ali sredstvom po 326. členu KZ-1. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Pod eno od objav je komentator zapisal, da je nekaj podobnega že doživel, a je imel srečo, da se je vse dobro končalo. »Meni je enkrat nekdo takole nekaj vrgel z nadvoza. Ne vem, kaj je bilo, je pa hudo počilo. Na avtomobilu se sicer ni poznalo, sem pa komaj zvozil, ne da bi zletel s ceste.«


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije