ZAVIL PROTI HIŠI

Kolesar padel s kolesa in na kraju umrl

Ni uporabljal čelade. 
Fotografija: Fotografija je arhivska. FOTO: PGD Mengeš
Odpri galerijo
Fotografija je arhivska. FOTO: PGD Mengeš

DOLNJA BISTRICA – Policija je bila malo po 16. uri obveščena, da je v naselju Dolnja Bistrica padel kolesar in na kraju umrl.

Z zbiranjem obvestil in ob ogledu kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 46-letni moški vozil kolo po lokalni cesti v naselju Dolnja Bistrica. Ko je z lokalne ceste zavil na dvorišče stanovanjske hiše, hitrosti vožnje ni prilagodil tako, da bi obvladoval kolo, in je padel s kolesa, kjer je mrtev obležal. 

Na kraju dogodka smo neuradno izvedeli, da policisti PPP Murska Sobota zadevo trenutno obravnavajo kot nesrečo s smrtnim izidom, pozneje pa bodo tožilstvu poročali o dogodku, saj naj bi moški umrl zaradi kapi.

Po naših podatkih gre za I. R., ki se je okoli 16. ure s kolesom peljal od svoje hiše v smeri lokalne trgovine. Kakšnih 30 metrov pred trgovino naj bi po trditvah očividcev padel s kolesa. Takoj zatem naj bi se pobral in se odpeljal naprej proti trgovini, kjer je na dvorišču še enkrat padel s kolesa in obležal.

Zdravnica naj bi podala mnenje, da naj bi kolesar umrl zaradi kapi, in je odredila sanitarno obdukcijo, ki bo razkrila vzrok smrti.

Kolesar ni uporabljal zaščitne kolesarske čelade, poroča PU Murska Sobota. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije