NEPREVIDNOST

Kar tri hude poškodbe kolesarjev v enem popoldnevu

Zgodile so se na območju celjske policijske uprave. 
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Oste Bakal

CELJE – Celjska policijska uprava poroča, da so se v torkovem popoldnevu zgodile tri hujše prometne nesreče, v katerih so bili udeleženi kolesarji.

Malo po 13.uri je na Cesti talcev v Velenju 37-letna voznica pri vzvratni vožnji na dovozno pot trčila v 81-letnega kolesarja, ki je kolesaril iz smeri Ceste talcev proti Jenkovi ulici. Kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.
 
Drugo hudo prometno nesrečo so obravnavali ob 15.30 na Čopovi ulici v Celju. Voznik (58) osebnega avtomobila, ki je vozil po Čopovi ulici iz smeri Ljubljanske ceste proti Ostrožnemu, je na prehodu za pešce trčil v 61-letno kolesarko, ki je prečkala prehod za pešce v smeri proti ulici Na zelenici. Kolesarka se je v trčenju hudo poškodovala.
 
Neka pred 19. uro pa so zunaj naselja Lokovica obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval kolesar. Voznica (43) osebnega avtomobila je vozila po regionalni cesti iz smeri Lokovice in je v križišču pri zavijanju v levo izsilila prednost 56-letnemu kolesarju, ki je pripeljal iz smeri Velenja. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije