KJE JE?

Je pogrešano res kdo ranil?

Obupani svojci 78-letne Nemke Siegrun Hofmann ljudi prosijo za pomoč in informacije. Domnevajo, da bi lahko ženska, ki je bila v Radencih na pohodniškem izletu, doživela kap.
Fotografija: Siegrun Hofmann še niso našli.
Odpri galerijo
Siegrun Hofmann še niso našli.

MURSKA SOBOTA – Čeprav so minili že dobri trije tedni, odkar je 12. oktobra okrog šeste jutranje ure iz Zdravilišča Radenci neznano kam odšla 78-letna državljanka Nemčije Siegrun Hofmann, o njej še vedno ni nobenih sledi. Policisti zato po nekaj dneh intenzivnega iskanja tako iz zraka kot s kopnega in vode, pri čemer so sodelovali gasilci, potapljači, kinologi, lovci, gozdarji in policijski helikopter, delo nadaljujejo.
Siegrun Hofmann še niso našli.
Siegrun Hofmann še niso našli.

Ob tem Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota, znova poziva vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o pogrešani, da jih sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Že večkrat so se oglasili tudi svojci pogrešane Siegrun, ki je bila v Radencih na pohodniškem izletu. Tudi oni seveda prosijo za pomoč pri iskanju 78-letnice. Njena hči Silvia Schoepf je povedala, da je bila njena mama v radenskem zdravilišču skupaj s skupino iz Nemčije na štiridnevnem izletu.
Iskali so jo tudi s helikopterjem, a neuspešno. FOTO: Oste Bakal
Iskali so jo tudi s helikopterjem, a neuspešno. FOTO: Oste Bakal

Schoepfova je še dejala, da je izvedela, da je mama na dan izginotja prišla do recepcije hotela in menda govorila, da jo želi nekdo raniti. Svojci domnevajo, da jo je najbrž kap, zakaj je odšla iz hotela, ni znano, a od takrat je niso več videli.


Kot so že pred dnevi sporočili s PU Murska Sobota, je pogrešana turistka višje in vitke postave ter ima sive, do ramen segajoče ravne lase. Oblečena je bila v svetlo modre hlače in črno oziroma temno modro jopico. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije