OBSEŽNA ISKALNA AKCIJA

Idrijski policisti in gasilci iščejo pogrešano, posreduje tudi helikopter

Objavljeno 15. julij 2019 15.18 | Posodobljeno 15. julij 2019 15.28 | Piše: N. K.

60-letnico so nazadnje videli v nedeljo.

Policijski helikopter. FOTO: PU Nova Gorica
IDRIJA – V Idriji in bližnji okolici se nadaljuje iskanje 60-letne ženske, ki so jo nazadnje videli v nedeljo okoli poldneva. Policiste so o tem, da jo pogrešajo, obvestili okrog 22. ure, ko se je začela tudi iskalna akcija, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Pogrešano so iskali vse do jutra, od jutranjih ur dalje pa se iskalna akcija pod vodstvom PP Idrija nadaljuje. Idrijskim policistom so se danes pri iskanju pridružili tudi prostovoljni gasilci iz Idrije, gorski reševalci iz Tolmina, vodnik s policijskim službenim psom in vodniki iz enote reševalnih psov, skupno okoli 25 ljudi. V iskanje pogrešane osebe je bil vključen tudi policijski helikopter.

Pogrešana 60-letna ženska je visoka približno 162 centimetrov, svetlejših las, nosi očala s temnim okvirjem, nazadnje je bila oblečena v črne pajkice in belo majico ter obuta v modre natikače.

Vse, ki bi pogrešano opazili, policija prosi, naj jih o tem obvestijo na telefonsko številko PP Idrija 05 372 4800 oziroma na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Deli s prijatelji