POZIV POLICIJE

Hudo trčenje pri Paki, policija išče očividce

Policisti vse očividce pozivajo, da pokličejo na postajo PP Celje 03 572 7800 ali na 113.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen

CELJE – Zunaj naselja Paka se je v soboto popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo šest ljudi. Policisti vse očividce pozivajo, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na postajo PP Celje 03 572 7800 ali na intervencijsko številko 113.

50-letni voznik osebnega vozila z območja Slovenj Gradca je vozil osebni avtomobil iz smeri Doliča proti Velenju in zunaj naselja Paka neznanega razloga zapeljal na nasprotnosmerno vozišče in silovito čelno trčil v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 44-letna voznica z območja Ribnice, so sporočili iz PU Celje.

Hude poškodbe 

Oba voznika sta se v trčenju hudo poškodovala. Posebej hudo se je poškodovala 79-letna sopotnica povzročitelja nesreče, ki je sedela spredaj. 13-letna sopotnica, ki je sedela zadaj, je lažje poškodovana. Hudo poškodovana sta tudi oba sopotnika iz vozničinega vozila, 33-letnik in 30-letnica.

Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta skoraj uro in pol zaprta za ves promet, do 21.40 pa je promet potekal izmenično enosmerno.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije