MNOŽIČNA EVAKUACIJA

FOTO: Več poškodovanih v eksploziji v znani pekarni

Zgodilo se je v Pekarni Grosuplje. 
Fotografija: Huda eksplozija se je zgodila malo po 14. uri. FOTO: Bralec Borut
Odpri galerijo
Huda eksplozija se je zgodila malo po 14. uri. FOTO: Bralec Borut

GROSUPLJE – Uprava za zaščito in reševanje poroča o požaru v objektih, višjih stavbah v Grosupljem. To so na svoji spletni strani zapisali ob 14.04.

Po naših informacijah je eksplodiralo v znani Pekarni Grosuplje na Gasilski cesti 2, več ljudi naj bi bilo ranjenih. Po informacijah bralca je prišlo do napake pri plinu, saj naj bi nekje puščalo. 

Huda eksplozija se je zgodila malo po 14. uri. FOTO: Bralec Borut
Huda eksplozija se je zgodila malo po 14. uri. FOTO: Bralec Borut
Po prvih podatkih ljubljanske policijske uprave naj bi bilo poškodovanih sedem oseb, ki naj bi utrpele lahke telesne poškodbe in niso življenjsko ogrožene. Ostali zaposleni v proizvodnji so evakuirani iz objekta. Na kraju so interventne službe, ki izvajajo svoje aktivnosti. 

Zaradi obsežnosti in zahtevnosti ogleda ter vzpostavitve pogojev za delo, se bo ogled kraja opravljal jutri v dnevnem času, so še sporočili s policije. Vzrok eksplozije bo predvidoma znan po opravljenem ogledu. Kraj dogodka bodo policisti zavarovali, nadaljevali pa bodo tudi z nujnimi ukrepi.

Pekarna Grosuplje je ena največjih domačih pekarn, saj letno količino proizvedenih pekovskih izdelkov merijo v milijonih kilogramov. Izdeluje prek petdeset vrst kruha in pekovskega peciva ter dober ducat finega peciva. Zaposluje okoli 200 delavcev.

Ste tudi vi na kraju dogodka ali pa ste opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografije ali video.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije