IŠČEJO 22-LETNIKA

Grozljiva smrt: avta ni znal voziti vzvratno in umrl

Objavljeno 05. december 2018 16.20 | Posodobljeno 05. december 2018 20.43 | Piše: Ma. M.

Mlajši moški mu je pomagal speljati, a je 73-letnika zbil. 

Fotografija je simbolična. FOTO: Policija
KOPER – Policija v Kopru prosi za pomoč po nesreči in smrti 73-letnega moškega. Kot so sporočili, je bila policija v četrtek, 29. novembra, iz ZD Koper obveščena, da obravnavajo 73-letnega pacienta iz Kopra. Povedal je, da ga je na parkirišču zbil voznik osebnega avtomobila. Po prvih ugotovitvah je imel zlomljen kolk, zato so ga takoj odpeljali v izolsko bolnišnico.
 
Policisti PP Koper so ugotovili, da je poškodovani s svojim osebnim avtomobilom ob približno 12.25 pripeljal na parkirišče pred trgovino na Ankaranski cesti v Kopru. Ker je vozilo kupil pred kratkim, ni znal prestaviti v vzvratno prestavo, zato je do njega prišel mlajši moški (približno 22 let) in rekel, da mu bo to pokazal.


​Pomagal, a ga zbil

Sedel je na voznikov sedež, voznikova vrata so ostala odprta. Mlajši moški je nato prestavil v vzvratno prestavo ter zapeljal nekoliko nazaj, pri tem pa z vrati trčil v lastnika vozila, ki je zaradi tega izgubil ravnotežje in padel. Moški je nato stopil iz vozila in vprašal lastnika, ali je vse v redu z njim. Ko mu je ta odgovoril, da je dobro, je odšel. Nekaj minut za tem pa je začutil bolečine v kolku in poiskal zdravniško pomoč.
 
Iz bolnišnice so policijo obvestili, da je 73-letni Koprčan kasneje umrl zaradi zastoja srca.
 
Policija prosi morebitne očividce prometne nesreče oziroma za zdaj še neznanega mlajšega moškega, da se čim prej zglasijo na PP Koper (ali pokličejo 113) in policistom pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.
Deli s prijatelji