ZASTOJ

Goreče vozilo zaprlo del primorke

Na nekaterih mejnih prehodih se še vedno čaka do dve uri.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: GB Ljubljana
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: GB Ljubljana

LJUBLJANA – Zaradi gorečega vozila je bil zaprt vozni pas na primorski avtocesti med predorom Kastelec in počivališčem Ravne proti Ljubljani, poroča prometnoinformacijski center. Nastala je sedem kilometrov dolga kolona.

Ob 20.05 je na avtocesti Koper–Ljubljana zagorelo osebno vozilo. Gasilci ZGRS Sežana in PGD Materija so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, omejili požar na motorni del vozila in ga pogasili, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč delavcem Darsa s spiranjem cestišča, poroča urad za zaščito in reševanje.



Zastoji so še:
– na gorenjski avtocesti, pred predorom Karavanke proti Avstriji, kolona 5 km. Voznikom, namenjenim proti Kranjski Gori, priporočajo izvoz Jesenice vzhod (Lipce);
– na štajerski avtocesti, pred prehodom Šentilj proti Avstriji, kolona 1 km;
– na cesti Tržič–Ljubelj, pred predorom Ljubelj proti Avstriji, kolona 1 km;
– gost promet z občasnimi zastoji je na primorski avtocesti med priključkoma Unec in Brezovica proti Ljubljani, potovalni čas se podaljša za približno 20 min;
– na cestah Bohinjska Bela–Bled, Šmarje–Koper ter Lucija–Strunjan–Izola.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Jelšane, Vinica, Metlika in Slovenska vas. Za vstop v Slovenijo so na mejnih prehodih Dragonja, Starod, Obrežje in Gruškovje čaka eno do dve uri.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije