OBTOŽUJEJO

FOTO: Viole razkrivajo, kdo je v resnici ubil Darka Kesaka

Mariborski navijači s prstom kažejo na brutalnost policije.
Fotografija: Pokojni Darko Kesak. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Pokojni Darko Kesak. FOTO: Facebook

MARIBOR – O nesrečni smrti, ko je med policijskim posredovanjem v Rošpohu blizu Maribora umrl 31-letni Darko Kesak, smo že poročali. Po dogodku so prvi zapisi na družabnih omrežjih namigovali, da je za smrt krivo prav posredovanje policije. Mariborska policija je sicer objavila daljši zapis na facebooku, kjer je med drugim zanikala, da bi bilo za smrt krivo njihovo posredovanje.

Umrl zaradi zastoja dihalne in srčne funkcije

Pri nesrečniku je namreč prišlo do zastoja dihalne in srčne funkcije, a vseeno je generalni direktor policije Simon Velički ustanovil komisijo, ki bo preverila in ocenila okoliščine uporabe prisilnih sredstev in policijskih pooblastil.

Viole obtožujejo

A na smrt Darka Kesaka, nekdanjega nogometaša, ki se je kot napadalec preizkusil tudi v avstrijskih nogometnih moštvih, so se odzvali tudi navijači NK Maribor.
Jasno sporočilo mariborskih navijačev. FOTO: Facebook
Jasno sporočilo mariborskih navijačev. FOTO: Facebook


Razkrivajo, kdo je v resnici ubil Darka 

Tako so zapisali na facebooku: »V znak in opomin na policijski postopek pri tragično preminulem Darku Kesaku so bile dvignjene tri parole. V prvem polčasu je bila narejena bakljada, proti koncu tekme pa še dober pyroshow v kombinaciji vijol'čnih in črnih dimnih ter stroboskopov, ki je za trenutek tudi prekinil tekmo.«



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije