NALET

FOTO: Verižno trčenje na Celovški cesti, ogromni beemve zadnji v vrsti

Zgodilo se je v nedeljo popoldne.
Fotografija: Najmanj ena oseba je bila v nesreči poškodovana. FOTO: bralec Pero
Odpri galerijo
Najmanj ena oseba je bila v nesreči poškodovana. FOTO: bralec Pero

LJUBLJANA – Le nekaj metrov od križišča, kjer se je v noči na nedeljo zgodila huda nesreča, v kateri je bilo poškodovanih šest ljudi (več o tem na povezavi), se je v nedeljo popoldne zgodila še ena nesreča, v kateri je bila poškodovana najmanj ena oseba.

Bralec Pero nam je poslal fotografije s kraja in pripisal, da je šlo za nalet vozil ali verižno trčenje. Zadnji v vrsti je bil ogromni beli beemve, po njegovem mnenju pa jo je najslabše odnesla ženska, menda iz vozila, v katero naj bi od zadaj trčil prav beemve.

Reševalci so jo naložili na nosila in odpeljali.

Policijska uprava Ljubljana je navedbe bralca potrdila. »Včeraj okoli 15.40 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na Celovški cesti v križišču z Drenikovo ulico, v kateri so bila udeležena štiri vozila. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 37-letni voznik osebnega vozila znamke BMW vozil na prekratki varnostni razdalji in trčil v osebno vozilo znamke VW 47-letnega voznika pred seboj. Tega je odbilo v avtomobil znamke VW, ki ga je vozil 45-letni voznik, nato pa tega še naprej v vozilo znamke Seat, ki ga je vozil 30-letni voznik,« so zapisali v poročilu. V nesreči so bili trije udeleženci lažje telesno poškodovani.
 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije