ROP NA CELOVŠKI

FOTO: Velika policijska akcija v Ljubljani, prijeli so dva

Policija je prijela dva državljana BiH.
Fotografija: Policija na Litostrojski. FOTO: Patricija, bralka poročevalka
Odpri galerijo
Policija na Litostrojski. FOTO: Patricija, bralka poročevalka

LJUBLJANA – Bralka Patricija nam je posredovala fotografije policijske akcije na Litostrojski v Ljubljani. Tam je bilo več policijskih patrulj.

Na Litostrojski je več policijskih patrulj. FOTO: Patricija, bralka poročevalka
Na Litostrojski je več policijskih patrulj. FOTO: Patricija, bralka poročevalka

Kaj točno se dogaja, smo preverili pri PU Ljubljana, kjer so nam pojasnili, da se je zgodil rop prodajalne bencinskega servisa na Celovški cesti. O ropu so bili obveščeni okoli 7. ure. 

Po do sedaj zbranih obvestilh je znano, da je 37-letni državljan BiH vstopil v prodajalno ter z grožnjami in nožem zahteval od zaposlenih gotovino. Sam je nato gotovino odtujil, nato pa s kraja peš pobegnil v smeri Litostrojske ceste skupaj s 35-letnim osumljencem, prav tako državljanom BiH, ki je v času dejanja opazoval okolico.


Po dejanju je za osumljencema stekla zaposlena, ki je policistom tudi sporočila smer bega. Osumljenca sta se zatekla v eno od stanovanj na Litostrojski cesti, kjer so ju v nadaljevanju prijeli policisti Generalne policijske uprave. Ob prijetju se osumljenca nista upirala, prav tako ni bil nihče poškodovan. Zoper oba je bilo odrejeno pridržanje. V preteklosti sta bila že obravnavana za kazniva dejanja.

Policisti s preiskavo še nadaljujejo.  

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije