UKLEŠČEN

FOTO: To so grozljive posledice večerne prometne nesreče

Voznik je zletel 10 metrov globoko in ostal ukleščen v vozilu.
Fotografija: Posredovali so idrijski gasilci. FOTO: PGD Idrija
Odpri galerijo
Posredovali so idrijski gasilci. FOTO: PGD Idrija

IDRIJSKI LOG – Idrijski gasilci so objavili fotografije prometne nesreče, ki se je v četrtek zvečer zgodila na cesti iz Podroteje proti Idrijskemu Logu. Osebni avto je zapeljal s cestišča in obstal 10 metrov pod cesto na boku. V vozilu je ostal ukleščen voznik, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Posredovali so idrijski gasilci. FOTO: PGD Idrija
Posredovali so idrijski gasilci. FOTO: PGD Idrija


Policisti PP Idrija so ugotovili, da je 79-letni voznik avtomobila okoli 21.30 vozil po lokalni cesti iz Idrijskega Loga. Ko je pripeljal v levi nepregledni ovinek po rahlem klancu navzdol, je zapeljal preveč desno in nato po neutrjeni bankini ter preko bankine na brežino.

Osebno vozilo je bočno zdrsnilo na brežino pod cesto in se obrnilo na desni bok, zaustavilo pa ga je drevo. Poleg policistov so posredovali gasilci PGD Idrija in s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovanega voznika. Prevzeli so ga reševalci NMP ZD Idrija in ga po nudeni zdravniški oskrbi z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Idrijski policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev prometne nezgode podali ustrezen ukrep.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije