SRAMOTA

FOTO: Strahotno izživljanje v Stožicah. Poglejte, kaj so zagrešili

Toyota ni več stala na svojih kolesih, ampak je bila podložena z deskami.
Fotografija: Uničena toyota v garažni hiši v Stožicah. FOTO: B. L.
Odpri galerijo
Uničena toyota v garažni hiši v Stožicah. FOTO: B. L.

LJUBLJANA – Po Sloveniji naletimo na razne prizore. Nekateri nas navdušijo, drugi razžalostijo. Med zadnje sodi še nedavni prizor iz parkirne hiše v Stožicah. Tam je bila po besedah nekaterih več mesecev (drugi pravijo, da že več let) v garaži parkirana toyota. Vandali, ki so očitno opazili, da ni mar nikomur, so se je postopoma lotili in jo v zadnjih mesecih popolnoma predelali. Pa ne v smislu predelav, kot smo jih bili vajeni v oddaji Pimp My Ride. Nesrečna črna toyota je popolnoma uničena. ​Na pločevini so vidne številne poškodbe, po njej so narisane nespodobnosti, stekla so razsuta, manjkajo pnevmatike in platišča, vrata so uspešno zvili v nasprotno smer. Zakaj bi se nekdo tako izživljal nad nesrečno toyoto, neznanka pa ostaja tudi, kdo je njen lastnik. Je bila morebiti ukradena in skrita v garažo, pa lastnik še sploh ne ve, kaj se je zgodilo?

Včeraj smo se po odgovore obrnili na ljubljansko policijo. »Policisti so bili v začetku aprila obveščeni, da je na parkirišču garažne hiše v Stožicah parkirano domnevno zapuščeno vozilo, ki je tudi poškodovano. Policisti so ugotovili, da gre za odjavljeno vozilo iz prometa in da ni beleženo kot ukradeno. O poškodovanju vozila niso prejeli nobene prijave. Vozilo je parkirano na zasebnem zemljišču, ki je sicer dano v javno uporabo.«

Za več podatkov so nas napotili na Mestno občino Ljubljana (MOL). A še preden smo uspeli poslati vprašanja, nas je bralec obvestil, da so danes vozilo končno odstranili. Naključje?

Uničena toyota v garažni hiši v Stožicah. FOTO: B. L.
Uničena toyota v garažni hiši v Stožicah. FOTO: B. L.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije