BRALEC POROČA

FOTO: Policist na Štajerskem povzročil nesrečo

Zgodilo se je v ponedeljek.
Fotografija: Foto: O. B.
Odpri galerijo
Foto: O. B.

VAS – Bralec (ime hranimo v uredništvu) nas je obvestil o prometni nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek med 14.30 in 15.00. Na Vasi pri Radljah ob Dravi je domnevno voznik temnega peugeota zapeljal s stranske ceste na glavno in trčil v prometni znak ter odpeljal s kraja nesreče. Po 30 metrih se je menda ustavil in preveril, ali je vozilo poškodovano, nato pa zapustil kraj nesreče. 

Trčil je v prometni znak in pobegnil. FOTO: Bralec
Trčil je v prometni znak in pobegnil. FOTO: Bralec

Ali je bila policija o dogodku obveščena in ali gre resnično za policijskega komandirja, smo preverili pri celjski policijski upravi, kjer so nam potrdili, da je včeraj malo pred 15. uro voznik osebnega avtomobila v kraju Vas trčil v prometni znak. »Po trčenju je voznik poklical upravljavca ceste in mu dal svoje podatke za morebitno poravnavo škode,« je pojasnila Milena Trbulin iz PU Celje, ki je dodala še, da je šlo v omenjenem primeru za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, kjer ogled policije ni obligatoren, če se udeleženci sporazumejo oziroma izmenjajo podatke. Ker gre za osebo, zaposleno na policiji, bodo v omenjenem primeru okoliščine preverili tudi v okviru notranjevarnostnega postopka.



Opravičilo

Uredništvo je v prvotni različici članka zapisalo, da po navedbah vira obstaja sum alkoholiziranosti voznika. Ker ta informacija ni bila točna, se prizadetim za objavo opravičujemo.
 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.


Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije