MAMILA

FOTO: Na meji so ga ujeli s posiljevalsko drogo

Objavljeno 10. avgust 2018 07.49 | Posodobljeno 10. avgust 2018 08.16 | Piše: T. V.
Zaseženo so policisti poslali v analizo.
Zasežena droga. FOTO: PMP Gruškovje
GRUŠKOVJE – V nedeljo ob 16.30 so na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje policisti v vozilu treh tujih državljanov našli drogo.

V vozilu, ki ga je vozil 26-letni Portugalec, so odkrili v pulover zavite tri vrečke z belo praškasto snovjo, skupne teže okoli 180 gramov, za katero sumijo, da gre za amfetamine oziroma speed.

Pri sopotniku, prav tako državljanu Portugalske, so med prtljago v nahrbtniku našli manjšo stekleničko z neznano snovjo, za katero je Portugalec povedal, da je t. i. posiljevalska droga.
image
Zasežena droga. FOTO: PMP Gruškovje

Pri sopotnici, državljanki Francije, so odkrili tri manjše plastične vrečke, v katerih so bili posušeni rastlinski delci, za katere policisti sumijo, da so prepovedana droga konoplja, ter mlinček za mletje konoplje in tehtnica. Pri pregledu njene prtljage so v potovalki našli plastično škatlico s psihocybin gobicami, v predalu zadnjih levih vrat, kjer je sedela, pa še dve škatlici s podobnimi prepovedanimi gobicami. Skupno je bilo te prepovedane droge okoli 55 gramov, poroča PU Maribor.
 
Policisti so zaseženo poslali v analizo. Če se bodo sumi policije, da gre za prepovedane droge, potrdili, bodo trojico kazensko ovadili.
Deli s prijatelji