TEKLA JE KRI

FOTO: Krvav obračun med mladoletniki

Objavljeno 12. november 2018 17.40 | Posodobljeno 12. november 2018 20.20 | Piše: Oste Bakal

Poškodovani sta bili najmanj dve osebi.

V središču Murske Sobote so jasne sledi krvi. FOTO: Oste Bakal
MURSKA SOBOTA – V središču Murske Sobote se je danes nekaj minut po poldnevu zgodil krvav obračun, kakršnega v prekmurski prestolnici v zadnjih letih ne pomnijo. Res je sicer, da so policisti v zadnjem času obravnavali nekaj nenavadnih napadov na mimoidoče, toda tokrat je šlo za neposredni spopad najmanj dveh skupin. Vse skupaj se je dogajalo na Zvezni ulici, ki je kar nekaj časa bila zaprta za promet, pretepali pa so se vse od Blagovnice do soboške galerije. Na pločniku ob Blagovnici so vidne sledi krvi. Dve osebi sta končali v bolnišnici, po naših neuradnih podatkih pa je bilo kar nekaj udeležencev z desnega brega reke Mure, iz Prlekije, ne pa, kot se je sprva ugibalo, iz bližnjih romskih naselij.
image
FOTO: Oste Bakal

»Policisti smo bili danes ob 13.06 obveščeni, da je na pločniku pred vhodom v trgovino v križišču Slovenske in Zvezne ulice v Murski Soboti prišlo do kaznivega dejanja. V pretepu je sodelovalo več oseb. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Policisti v zvezi s kaznivim dejanjem opravljamo ogled in zbiramo obvestila. Po zbranih informacijah bomo naše sporočilo dopolnili,« je bila prva informacija tiskovne predstavnice PU Murska Sobota Suzane Rauš.
image
FOTO: Oste Bakal

Po naših neuradnih informacijah s kraja dogodka je eden izmed pretepačev, v katerem naj bi sodelovali 16-letniki, z ostrim predmetom zabodel dve osebi, vsi sodelujoči naj bi obiskovali eno izmed srednjih šol v Murski Soboti. Policija naj bi v povezavi z omenjenim primerom sicer posredovala tudi na soboški železniški postaji in drugih lokacijah v mestu, kot smo opazili, pa policisti pregledujejo smetnjake in iščejo orožje. 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji