EKSPLOZIJA V MARIBORU

FOTO: Resno ogrozil sostanovalce, ker je delal samomor?!

Ena oseba je huje poškodovana, štiri pa lažje.
Fotografija: Eksplozija v stanovanjskem bloku. FOTO: Delo
Odpri galerijo
Eksplozija v stanovanjskem bloku. FOTO: Delo

MARIBOR – Bralec Gregor nas je obvestil o dogajanju na Pobrežju v Mariboru, kjer je v stanovanjskem bloku prišlo do eksplozije plina. Na kraju so bili tri reševalna vozila, gasilci in policisti. O eksploziji v objektu je poročala tudi uprava za zaščito in reševanje. Iz objekta so začasno umaknili 30 stanovalcev in devet hišnih živali. 

Kot je za naš portal povedal poveljnik Gasilske brigade Maribor Primož Osojnik, naj bi bila po prvih informacijah ena oseba huje poškodovana, štiri pa lažje. Uničenih in neprimernih za bivanje je šest stanovanj, 18 stanovanj pa je poškodovanih. Stanovalci so se začasno nastanili pri svojcih.


Posredujejo policisti, reševalci in gasilci. FOTO: bralec Gregor
Posredujejo policisti, reševalci in gasilci. FOTO: bralec Gregor
Mariborska policija je bila o dogodku obveščena ob 15.24. Kot pojasnjujejo, je eksplodiralo v stanovanjskem bloku na naslovu Bratov Greifov 18 v Mariboru. Na kraj so bili napoteni policisti in druge pristojne službe, ki so kraj zavarovale in začele opravljati svoje naloge. Več informacij bodo posredovali, ko bo preiskava zaključena, so sporočili iz PU Maribor.

Po poročanju Večera naj bi v stanovanje omenjenega moškega vdirali že pred dvema mesecema, ko naj bi si prav tako že poskušal soditi sam.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije