NASILJE V DRUŽINI

FOTO: 33-letnik grozil partnerici in jo mlatil, štajerski policisti naleteli na šokantni prizor

Prišli so zaradi nasilja v družini, pri tem pa odkrili še večjo količino droge in orožje.
Fotografija: Odkrili so večjo količino prepovedane droge. FOTO: Pu Maribor
Odpri galerijo
Odkrili so večjo količino prepovedane droge. FOTO: Pu Maribor

GORIŠNICA – Pred dnevi so policisti PP Gorišnica prejeli prijavo nasilja v družini. Zaradi ljubosumja naj bi bil 33-letni moški že štiri leta nasilen do svoje 24-letne partnerice. Nad njo je izvajal psihično in fizično nasilje, žrtev pa ni zbrala poguma za prijavo, saj ji nenehno grozil, da bo pobil vso njeno družino in jih zažgal, če bo to storila. Podobne grožnje je izrekal tudi njeni družini.

Odkrili osem kilogramov posušene konoplje

Odkrili so večjo količino prepovedane droge. FOTO: PU Maribor
Odkrili so večjo količino prepovedane droge. FOTO: PU Maribor
Med preiskavo kaznivega dejanja so policisti opravili hišno preiskavo in v stanovanjski hiši, kjer z žrtvijo stanujeta, našli posebej prirejen prostor, v katerem je moški proizvajal oziroma gojil in predeloval konopljo. V teh prostorih so policisti našli in zasegli okoli 8 kg posušene konoplje in še 27 sadik. Nekaj sadik je osumljenec gojil tudi na prostem.

Našli tudi orožje

Pri hišni preiskavi so policisti zasegli tudi prepovedano hladno orožje – boksar. Moškemu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja, pristojnemu tožilstvu pa ga bodo ovadili, zaradi suma nasilja v družini in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Izdali so mu tudi odločbo o prekršku zaradi posesti prepovedanega hladnega orožja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije