SILOVITA EKSPLOZIJA

Dramatično dogajanje v Postojni: bralci poročali o obsežnem požaru (FOTO in VIDEO)

Požar v industrijskem objektu na Kolodvorski cesti v Postojni so gasilci omejili.
Fotografija: FOTO: Jernej, bralec poročevalec
Odpri galerijo
FOTO: Jernej, bralec poročevalec

Na nas so se obrnili zaskrbljeni bralci, ki so na poti mimo Postojne opazili gost črn dim. Ta se je valil ob primorski avtocesti, kaj se dogaja, pa uradno še ni znano. Bralec Jernej nam je sporočil, da se je malo pred 18.00 peljal proti Ilirski Bistrici, ko je opazil čudno dogajanje. Očitno gre za obsežen požar, na pomoč pa so prihiteli tudi gasilci iz Ilirske Bistrice.
FOTO: Jernej, bralec poročevalec
FOTO: Jernej, bralec poročevalec

FOTO: Jernej, bralec poročevalec
FOTO: Jernej, bralec poročevalec

Tudi bralec Alen nam je poslal nazoren posnetek dogajanja. V ozadju se slišijo gasilske sirene, na posnetku pa se prav tako vali gost črn dim. 

Fotografijo črnega dima v bližini primorske avtoceste je poslala tudi bralka Sabina, ki je zapisala, da se dim vali ob avtocesti in železniški postaji.
FOTO: Sabina, bralka poročevalka
FOTO: Sabina, bralka poročevalka

Požar v industrijskem objektu na Kolodvorski cesti v Postojni so gasilci omejili, vendar gašenje žarišč še poteka, je za STA povedal predsednik Gasilske zveze Postojna Marko Simšič. Zagorelo je v lesnopredelovalnem obratu, kjer gre večinoma za razrez lesa. Za zdaj še ni podatkov o nevarnih snoveh. Na terenu je 70 gasilcev z 18 vozili, večina iz Gasilske zveze Postojna, dodatno pomoč s cisterno nudijo ilirskobistriški gasilci, z lestvijo in cisterno pa še Zavod za gasilno in reševalno službo Sežana.

Po poročanju Radia 94 je zagorelo v Postojni v nekdanjem Javoru (danes Excelza lesarstvo). Prebivalci iz okoliških domov naj zaprejo okna. Po neuradnih podatkih se je požar razširil zaradi eksplozije silosa.

 

Ste opazili kaj zanimivega? Imate zgodbo za nas? Pišite nam. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije