POZOR

Pred nogometnim derbijem prišlo do nepredvidenih dogodkov

Na štajerski avtocesti ostaja daljši zastoj.
Fotografija: FOTO: arhiv Dela
Odpri galerijo
FOTO: arhiv Dela

MARIBOR – Štajerska avtocesta proti Mariboru je ponovno prevozna. Med cestninsko postajo Kompolje in Blagovico je ostal daljši zastoj. Voznikom policija svetuje uporabo vzporedne regionalne ceste.

PU Ljubljana poroča, da so bili danes okoli 16.45 obveščeni, da je na štajerski avtocesti za predorom Trojane v smeri Celja zagorelo osebno vozilo. Na kraju so posredovali gasilci in policisti. Predor Trojane je bil zaradi intervencije gasilcev zaprt, zaradi česar je nastal daljši zastoj. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Promet je bil ponovno sproščen ob 17.30, so še dodali.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra za državne ceste so zastoji še vedno na primorski avtocesti med razcepom Nanos in priključkom Senožeče proti Kopru. Potovalni čas se podaljša približno za 10 do 15 minut.

Pokal Slovenije

»Pozor! Zaradi nepredvidenih dogodkov (zapora zaradi požara na štajerski avtocesti) se zbor s počivališča Lopata prestavlja pred severno tribuno celjskega stadiona. Vsi, ki še nimate vstopnic, jih dobite tam. Vse ostalo ostaja po planu. Gremo po pokal!« so ob tem zapisali ljubljanski navijači.

Danes se bosta namreč v zadnjem slovenskem nogometnem derbiju v sezoni pomerila Maribor in Olimpija. V finalu pokalnega tekmovanja, kjer Ljubljančani branijo lanski naslov, bodo Mariborčani iskali dvojno krono po osvojenem naslovu državnih prvakov, za Olimpijo pa bi bil pokal edina lovorika v sezoni. Finale se bo v Celju začel ob 20.15.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije