Avti zgoreli v plamenih

Na Ločici ob Savinji ogenj pogoltnil jeklene konjičke pod šotorom, vzrokov za požar še ne razkrivajo.
Fotografija: Zagorelo je v šotoru. FOTO: Mojca Marot
Odpri galerijo
Zagorelo je v šotoru. FOTO: Mojca Marot

Velika škoda je nastala v požaru, ki se je v sredo ob 23.04 vnel v avtohiši oziroma v prodajalni avtomobilov na Ločici ob Savinji v občini Polzela. Ogenj so po poročanju republiškega centra za obveščanje ukrotili gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini, Žalec, Vrbje, Ločica ob Savinji, Polzela, Andraž nad Polzelo in Gotovlje.


Zgorelo je več avtomobilov in delno je bil poškodovan šotor, v katerem so bili skladiščeni. Nastala je večja materialna škoda, obveščene so bile pristojne službe, je še poročal center za obveščanje.
 

Skopi s podatki


Okoliščine dogodka smo želeli preveriti pri lastnikih, a so bili nezgovorni in so nas odslovili. Tudi na Policijski upravi Celje so bili z informacijami razmeroma skopi. »Nekaj čez 23. uro smo bili obveščeni o večjem požaru v avtohiši na Ločici ob Savinji. Ogenj je nekaj vozil v celoti uničil, več pa jih poškodoval. Uničen je tudi večji šotor, v katerem so bila parkirana,« nam je povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje. Na podatke o vzroku požara pa bo treba očitno še malo počakati. »Kriminalisti ogled požarišča še opravljajo. Več podatkov sporočimo po opravljenem ogledu in zbranih informacijah,« nam je namreč le še pojasnila predstavnica celjskih policistov

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije