TRAGEDIJA

43-letnik umrl na novoletno jutro, policija sporočila podrobnosti

Zgodilo se je na Tolminskem.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen, Delo

ZADLAZ - ŽABČE – Kot smo že poročali, se je danes na lokalni cesti zunaj naselja  Zadlaz - Žabče zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom zaradi vožnje preveč po levi strani vozišča.

 
43-letni voznik avtomobila je okoli 5. ure v zgodnjih jutranjih urah vozil po lokalni cesti iz Tolmina. Ko je pripeljal v desni nepregledni ovinek (v bližini ene od stanovanjskih hiš v naselju Zadlaz - Žabče), je zapeljal levo, s prednjim delom vozila trčil v kamnit obcestni kamen in se nato prevrnil po strmem pobočju navzdol. Vozilo je obstalo približno 100 metrov pod cesto v grapi, voznik pa je na kraju nesreče umrl.
 
Poleg policistov PP Tolmin, postaje PP Nova Gorica in gorske policijske enote  PU Nova Gorica so posredovali tudi gasilci PGD Tolmin, pripadniki gorske reševalne službe in reševalci NMP ZD Tolmin. Zdravnica je odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. O nesreči je policija obvestila tudi pristojne  pravosodne organe (preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici).

 

Zaradi reševanja in ogleda kraja prometne nesreče je bil promet na lokalni cesti zaprt v obe smeri med 9.30 in 12.30.
 

 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije