NA GORENJSKEM

Bolgara prijeli, ko sta se pripeljala s kombijem, ki je imel oznake montažnega podjetja

Gorenjski policisti so že izsledili nekaj storilcev kaznivih dejanj na s poplavami prizadetih območjih.
Fotografija: Do objekta sta se pripeljala s kombijem, ki je imel oznake montažnega podjetja z oznakami znanih proizvajalcev oken in vrat. FOTO: Pu Kranj
Odpri galerijo
Do objekta sta se pripeljala s kombijem, ki je imel oznake montažnega podjetja z oznakami znanih proizvajalcev oken in vrat. FOTO: Pu Kranj

Gorenjski policisti so že izsledili nekaj storilcev kaznivih dejanj na s poplavami prizadetih območjih. V sredo so tako škofjeloški policisti izsledili 32-letnega in 45-letnega državljana Bolgarije, ki sta se nahajala v novogradnji. Do objekta sta se pripeljala s kombijem, ki je imel oznake montažnega podjetja z oznakami znanih proizvajalcev oken in vrat.

Moška sta utemeljeno osumljena neupravičenega vstopa v tuje stanovanje, zato bodo zoper oba podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo. Kršitev nedotakljivosti stanovanja se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

V sredo popoldne so bili škofjeloški policisti obveščeni tudi o vsiljivem beračenju 25-letne državljanke Romunije. O istem dejanju iste osebe so bili obveščeni tudi kasneje. Zaradi nadaljevanja prekrška so policisti odredili pridržanje in zanjo vodijo prekrškovni postopek.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije