NOČNI POŽARI

Baraka zgorela, sedežna v ognju

V naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, je gorelo pod nastreškom priročnega skladišča, kjer so hranili zabojnike za papir in embalažo praznih steklenic.
Fotografija: Simbolična fotgrafija. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotgrafija. FOTO: Jure Eržen, Delo

Minuli večer so gasilci imeli precej dela. Ob 23.21 je v Karantanski ulici v Domžalah pred večstanovanjskim poslopjem gorela vrtna sedežna garnitura, ogenj pa je zajel tudi pergolo. Še pred prihodom gasilcev so požar stanovalci pogasili sami. Gasilci PGD Domžale-mesto in CZR Domžale so kraj dogodka preventivno pregledali.

V Ljubljani je gorelo ob železniški progi na Ulici Pavle Jeromnove. Ena baraka je zgorela v celoti, druga pa delno. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana.

Ob 22.40 je na Tovarniški poti v Pivki zagorelo pozabljeno olje na štedilniku v stanovanjski hiši. Še pred prihodom gasilcev PGD Pivka je lastnik stavbe požar pogasil. Gasilci so prostore pregledali s termo kamero in iznesli pogorele stvari. Nastalo je nekaj materialne škode.

V naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, je gorelo pod nastreškom priročnega skladišča, kjer so hranili zabojnike za papir in embalažo praznih steklenic. Gasilci PGD Zgornja Bistrica in Slovenska Bistrica so požar pogasili. V požaru je bilo priročno skladišče uničeno, delno pa tudi poškodovana fasada bližnjega objekta.

Ob 22.16 je v Oseku, občina Sveta Trojica, zagorela cipresa, ki je bila v neposredni bližini hiše. Domačini so požar sami pogasili pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Sveta Trojica pa so požarišče pregledali s termo kamero in ga dokončno pogasili, javlja uprava za zaščito in reševanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije