PUSTOLOVŠČINA

Zapeljal 21 žensk, da je zastonj prespal v 20 mestih

Belgijec je ob pomoči spletnih zmenkov prepotoval pol Evrope. Obiskal je osem držav, zdaj načrtuje naskok na Novo Zelandijo.
Fotografija: Z nekaterimi je spal, z drugimi ne.
Odpri galerijo
Z nekaterimi je spal, z drugimi ne.

Treba je priznati, da je 25-letni Anthony Botta skrajno iznajdljiv možakar, saj mu je uspelo potovati po vsej Evropi, ne da bi pognal en sam cent za prenočišče – pomagal si je s spletno stranjo za zmenke tinder. Mladenič iz Bruslja je spoznal 21 žensk le za to, da je lahko prespal na njihovem domu med obiskom 20 mest. Za to je moral navdušenec nad zmenki prečesati spletne profile približno 3000 žensk, svoje početje pa je poimenoval tinder deskanje. Svojo pustolovščino je objavljal tudi na spletu.
V skoraj vsakem mestu je našel pravo družbo.
V skoraj vsakem mestu je našel pravo družbo.


Preden se odpravi na potovanje, si temeljito ogleda, katere ženske iz tistega kraja iščejo partnerje. »Včasih je bilo potovanje uspešno, drugič pa ne preveč, sem se pa vsakič nekaj naučil o sebi,« je povedal Anthony. Potovanje je trajalo dva mesca: iz Belgije na Nizozemsko, nato v Nemčijo, Avstrijo, Poljsko, Madžarsko, Slovaško in Češko. »V resnici nisem preveč izbiren, ne nazadnje iščem le prenočišče,« je pojasnil. »V vsakem mestu mi je uspelo najti gostiteljico, razen na Dunaju, zato sem ga preskočil in šel naravnost v Bratislavo, ki je le eno uro oddaljena. Po nekaj dnevih sem odkril, da preprosto ne morem vsak dan klepetati tri ure na spletu, da bi pojasnil, kaj počnem.«
Anthony je iznajdljiv mladenič.
Anthony je iznajdljiv mladenič.

Večina žensk ga je zavrnila. Njegova taktika je bila, da jim je takoj povedal, kaj počne, in poslal video svojih dotedanjih prigod. Zdaj osem evropskih držav in 21 žensk za Anthonyja ni več dovolj. Želi si odpotovati še na Novo Zelandijo, ker so ženske tam menda bolj odprte. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije