NAGRADNA IGRA

Začelo se je, tu je 1. kupon!

Zgrabite priložnost, da vas izžrebamo za križarjenje z ladjo Aprila. Mini maxi pozdrav pomladi, sledi Prvomajska poezija.
Fotografija: Tudi vi lahko uživate na ladji.
Odpri galerijo
Tudi vi lahko uživate na ladji.

LJUBLJANA – Tudi pri nas so vse bolj priljubljena oblika počitnikovanja križarjenja: ta, prisegajo mnogi, so tako rekoč idealen dopust, saj so kombinacija ležernih počitnic in razburljivega potovanja. V sodelovanju s turistično agencijo Morje možnosti – Križarjenja B2B pripravljamo za vas, drage bralke in dragi bralci Slovenskih novic, kar dve križarjenji: aprila Mini maxi pozdrav pomladi, nato pa še Prvomajsko poezijo. Za obe po cenah, posebno ugodnih prav za vas, poleg tega pa bosta po dva potnika na vsakem od križarjenj uživala popolnoma zastonj! Le nekaj sreče potrebujete, da vam bo žreb naklonjen.
V Slovenskih novicah bomo do zasedenosti objavljali kupon, na katerem označite želeno križarjenje ter ga pošljite na naš naslov: Slovenske novice, Dunajska 5, 1509 Ljubljana. Med prispelimi kuponi bomo izžrebali po enega za vsako križarjenje, vsak bo veljal za dve osebi – torej bosta dva naša bralca zastonj uživala na Mini maxi pozdravu pomladi, dva pa na Prvomajski poeziji. Sodelujete lahko tudi na http://promo.delo.si/krizarjenje. Prijavite se lahko tudi prek telefonske številke 083 843 021 ali na e-mail booking@krizarjenja-b2b.com, in sicer od danes do petka med 9. in 18. uro, dokler ne bo zmanjkalo prostih mest.
Na prvem križarjenju, Mini maxi pozdravu pomladi, ki se začne v soboto, 14. aprila, boste obiskali pet veličastnih mest, Benetke, Savono, Barcelono, Marseille in Verono. Petdnevno križarjenje v notranji dvoposteljni kabini si lahko bralci Slovenskih novic privoščite za od 450 evrov na osebo dalje, cena za tretjo in četrto odraslo osebo je 320 evrov, za otroke do 18. leta pa 250 evrov. Če potujete v družbi prijateljev, je cena za vas lahko samo 385 evrov na osebo (velja za štiriposteljno notranjo kabino).
Prvomajska poezija se začne 28. aprila v Benetkah, od koder boste odpluli proti Ravenni, tretji dan se boste sprehodili po Kotorju, praznik dela boste dočakali v Splitu in se 2. maja vrnili v Benetke ter si jih dodobra ogledali. In še posebne cene za bralce Slovenskih novic: za notranje dvoposteljne kabine boste plačali od 450 evrov na osebo, 430 evrov za tretjega in četrtega odraslega ter 150 evrov za otroka do 18. leta. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije