NAJSREČNEJŠA NA SVETU

Slovenska pevka sporočila veselo novico: Tako težko sva ga pričakovala

Pevka Žana je po razhodu z nekdanjim partnerjem spoznala glasbenika. Borisa Z Danijem imata 11-letno hčerko Kiaro, oktobra se bo rodil njen drugi otrok.
Fotografija: Žana in Boris bosta letos praznovala tretjo obletnico ljubezni. FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Žana in Boris bosta letos praznovala tretjo obletnico ljubezni. FOTO: FACEBOOK

Spomladi 2018 je kot strela z jasnega odjeknila novica, da se je pevka Žana ločila od dolgoletnega partnerja Danija Salobirja, s katerim ima 11-letno hčerko Kiaro. Dejala je, da sta se odtujila in spoznala, da bodo vsi srečnejši, če nadaljujeta vsak svojo pot. »Naučila sem se ogromno, postala močnejša in bolj zrela. Preživela sem tudi nekaj hudih trenutkov, ampak prav to nas naredi močnejše, mar ne? Na koncu sem zelo hvaležna za vse izkušnje, ki sem jih preživela z njim. Dobre ali slabe, saj brez njih danes ne bi bila tako srečna, kot sem,« je o ločitvi povedala Žana, ki pa je zelo kmalu spoznala ljubezen svojega življenja, hrvaškega violinista Borisa.

Žana in Dani v srečnejših časih FOTO: OSEBNI ARHIV
Žana in Dani v srečnejših časih FOTO: OSEBNI ARHIV

O slednjem je povedala, da so se ji ob njem uresničile sanje, saj je čudovit in pozoren partner, s katerim se odlično ujameta tudi pri glasbenem ustvarjanju. Čeprav srečnejša skorajda ne moreta biti, je Boris zdaj razkril, da bosta z Žano kmalu zibala. »Največje darilo, ki mi ga je dalo življenje, je dejstvo, da boš mati mojega otroka. Hvala, ker daješ mojemu življenju še večji pomen,« je Boris veliko novico delil na facebooku. »Sreča moja največja! Rada vas imam do neba. Zaradi tebe sem najsrečnejša ženska na svetu,« je ob tem zapisala pevka, ki ima predvideni datum poroda oktobra.

»Oba sva ga že tako nestrpno pričakovala, komaj sva čakala, da zagledava pozitiven rezultat. Oba sva zajokala od sreče, ko se je to zgodilo,« je za spletni portal 24ur povedala 35-letna Žana.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije