NAGRADNA IGRA

Razvajanje v Laškem s Slovenskimi novicami

Nagradna igra Slovenskih novic in Slovenskih železnic vas tokrat pelje v Laško Brezplačno ali po znižani ceni z vlakom na kopanje in savnanje v Thermano
Fotografija: Srečneži bodo nagrado lahko izkoristili v soboto, 24. marca 2018, ko se bodo s katerim koli rednim vlakom iz smeri Ljubljana ali Maribor odpeljali do Laškega in nazaj. FOTO: S. N.
Odpri galerijo
Srečneži bodo nagrado lahko izkoristili v soboto, 24. marca 2018, ko se bodo s katerim koli rednim vlakom iz smeri Ljubljana ali Maribor odpeljali do Laškega in nazaj. FOTO: S. N.

LJUBLJANA - Mesec je naokoli in Slovenske novice v sodelovanju s Slovenskimi železnicami vas spet peljemo na lepše. Tokrat lahko sodelujete v naši nagradni igri in zadenete brezplačni paket s potovanjem z vlakom v Laško in celodnevnim kopanjem; izžrebali bomo 10 takih nagrad za dve osebi.

Še 20 udeležencev bomo z žrebom razveselili z vožnjo z vlakom in celodnevnim kopanjem in savno za dve osebi po znižani ceni. Znižana cena vozovnice za vožnjo z vlakom znaša 3,50 EUR po osebi, otroci do 6. leta potujejo v spremstvu odrasle osebe brezplačno, znižana cena (30-odstotni popust) vstopnic za Thermano Laško v termalnem centru Hotela Thermana Park Laško, celodnevno kopanje in savnanje (sobota) pa znaša 16,10 evra.

In kdo je v igri za privlačne nagrade? Udeleženec sodeluje v nagradnem žrebanju tako, da izpolni kupon, objavljen v časniku Slovenske novice, ali spletno prijavnico, objavljene na slovenskenovice.si/thermana-lasko v času trajanja nagradne igre, to je od 8. 3. 2018 do 14. 3. 2018.

Že jutri, za dan žena, bomo torej objavili prvi kupon, zadnjega pa 14. marca. Nagrajence bom žrebali 16. 3. in že dan pozneje objavili njihova imena.

Srečneži bodo nagrado lahko izkoristili v soboto, 24. marca 2018, ko se bodo s katerim koli rednim vlakom iz smeri Ljubljana ali Maribor odpeljali do Laškega in nazaj.

Prevzem vozovnice bo možen s potrjenim nagradnim dopisom na večjih železniških postajah: Bohinjska Bistrica, Borovnica, Brežice, Celje, Črnomelj, Divača, Dobova, Domžale, Grosuplje, Hrastnik, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jarše Mengeš, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj, Krško, Laško, Lesce Bled, Ljubljana, Litija, Ljutomer mesto, Maribor, Most na Soči, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto Kandija, Novo mesto, Ormož, Pivka, Poljčane, Postojna, Pragersko, Ptuj, Rače, Radovljica, Rogaška Slatina, Rimske Toplice, Sevnica, Sežana, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Trebnje, Velenje, Vuhred, Vuzenica, Zagorje, Zidani Most. Nagradni dopis bo nagrajenec prejel od organizatorja igre s priporočeno pošto.

Dodatne informacije dobite v Info centrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor; na potniških blagajnah; na spletni strani www.slo-zeleznice.si; na plačljivi številki 1999 ali po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.

Vstopnice za kopališče Thermana Laško bodo nagrajenci prevzeli na prodajnem mestu Thermana Laško, in sicer s potrjenim nagradnim dopisom, ki ga bodo prejeli od organizatorja igre s priporočeno pošto. Dodatne informacije dobite na prodajnem mestu Thermana Laško; na spletni strani info@thermana.si; na brezplačni številki 080 81 19 ali po elektronski pošti info@thermana.si.

10 let pod kupolo

Zdravilišče Laško odlikuje več kot 160 let uporabe termalne vode v zdraviliške namene ter več kot 60 let programa medicinske rehabilitacije. Danes je to sodoben in kakovosten center zdravstvenega in velnes turizma s programi in storitvami za zdravje in dobro počutje.
Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in tako primeren tudi za goste s posebnimi potrebami. Prav tako je del sob v celoti prilagojen osebam, ki imajo težave z gibanjem in potrebujejo nadzor medicinskega osebja ter nego. Termalna voda Laško krepi moči in olajša gibanje, sproščanje v savnah pa so Laščani obogatili s posebnimi programi.
Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko gost začne v pivnici termalne vode, kjer mu kozarec termalne vode Laško poživi telo. Pod edinstveno stekleno kupolo je Termalni center – februarja je praznoval 10 let – s pestro paleto vodnih sprostitev, Wellness Spa Center pa ponuja širok nabor masaž, kopeli in drugih visokokakovostnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. Izpostaviti velja medene in pivovske kopeli ter masaže, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije