RADGONA

Nogomet zbližuje radgonske otroke

Kar 120 igralk in igralcev se je to sezono podilo za žogo. Priznanja jim je podeljeval tudi legendarni Kliton Bozgo.
Fotografija: Raje šport kot čepenje za računalniki! FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Raje šport kot čepenje za računalniki! FOTO: Oste Bakal

Za Športno-nogometnim klubom (ŠNK) Radgona je še ena kar uspešna sezona, še zlasti v mlajših kategorijah, a tudi člani niso razočarali, čeprav je malo verjetno, da bodo prihodnjo sezono igrali med tretjeligaši. Skoraj več kot tekmovalni dosežki je za klub velik uspeh, da na TŠC Trate trenira in igra nogomet okoli 120 igralcev in igralk, kar pomeni, da toliko otrok živi zdravo in niso priklenjeni za računalnik ali na pametni telefon.

In v zahvalo za pridnost v minulem obdobju je vodstvo kluba ob izteku sezone 2017/18 pripravilo poseben zaključek za vse igralce, od najmlajših do članov. Poleg dobre stotnije nogometašev in nogometašic se je druženja na stadionu udeležilo še približno toliko njihovih staršev, sorodnikov, članov organov kluba, predstavnikov lokalne skupnosti, sponzorjev, donatorjev in drugih obiskovalcev.

Na podelitvi priznanj je bilo veselo. FOTO: Oste Bakal
Na podelitvi priznanj je bilo veselo. FOTO: Oste Bakal

Dostojno slovo od uspešne nogometne sezone 2017/18, kjer so bile odigrane številne revijalne tekme, je bilo namenjeno tudi podelitvi priznanj nogometašem in nogometašicam vseh starostnih kategorij, ki so se še posebno izkazali v minuli sezoni na tekmovalnem področju kot disciplini. In teh je bilo več deset, priznanja pa so jim, poleg trenerjev posameznih selekcij in Benjamina Krajnca, zakonitega zastopnika ŠNK Radgona, podeljevali trije športni zvezdniki, nekdanji odlični nogometaš ​Kliton Bozgo ter dve perspektivni športnici iz Gornje Radgone, ki sta državni reprezentantki, mlada atletinja Tami Ščančar ter mlada odbojkarica Ana Mojca Krajnc.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije