NAGRADNA IGRA

Na sevniške sladice z vlakom in Novicami

Objavljamo imena nagrajancev, ki jih peljemo na Sevn'ško kuhinjo. Nagrada vključuje dve Melanijini sladici in voden ogled mesta.
Fotografija: Za nekaj sladke pregrehe bo poskrbela pita prva dama. FOTO: Vidic Leon
Odpri galerijo
Za nekaj sladke pregrehe bo poskrbela pita prva dama. FOTO: Vidic Leon

LJUBLJANA – Sreča je povedala svoje. Izmed prispelih kuponov naših zvestih bralcev in bralk smo izžrebali nagrajence, ki bodo petkovo popoldne preživeli malo drugače in gotovo okusneje kot večina drugih, saj se bodo v Sevnici, kjer bo 18. maja prvi dan festivala Sevniško grajsko poletje 2018, mastili s poslasticami Sevn'ške kuhinje, tudi s sladicami, ki jih je navdihnila najslavnejša Sevničanka – prva dama ZDA Melania Trump.

Slovenske novice smo v sodelovanju s Slovenskimi železnicami in zavodom KŠMT Sevnica za naše zveste bralce pripravile majsko poslastico, brezplačen izlet z vlakom na Sevn'ško kuhinjo, ki bo v petek med 15. in 22. uro dišala in mamila na tamkajšnjem Glavnem trgu.

Deseterica bralcev, ki so jim bile zvezde naklonjene, bo iz Ljubljane v Sevnico krenila v petek ob 14.45, seveda v spremljavi še nekoga po lastnem izboru, saj smo podarili vozovnice za dve osebi. Iz Novega mesta bo ob 14.39 krenila enajsterica dvojic, ki jim je bila sreča mila.

Skupno 42 naših bralcev bo preživelo sladek in zabaven petek v Sevnici. FOTO: Aleš Černivec
Skupno 42 naših bralcev bo preživelo sladek in zabaven petek v Sevnici. FOTO: Aleš Černivec

Da bodo pripravljeni na okušanje dobrot, se bodo s perona sprva podali na voden ogled tega posavskega mesteca, med katerim se bodo seznanili z znamenitostmi v središču mesta, tudi tistimi, povezanimi s prvo damo, si ogledali mestni park ob Savi in staro mestno jedro. Na prireditvi, še bolj žlahtni zaradi pokušine vin vinorodne dežele Posavje, bodo nato okušali Melanijino sladico. Tudi to brezplačno, saj smo nagrajencem ob vozovnici podarili kupona za dve sladici po njihovem izboru. Nekateri se bodo sladkali s pito prva dama, spet drugi s torto melanija, tretji pa bodo spoznali, katere dobrote se skrivajo v sladici melanija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije