POSLEDICE

Zastrupljena Dara Bubamara

Silikon v zadnjici je razvpiti srbski pevki nakopal sepso.
Fotografija: Pevka, ko se še ni poigrala s silikonom v zadnjici.
Odpri galerijo
Pevka, ko se še ni poigrala s silikonom v zadnjici.

Razvpita srbska pevka Dara Bubamara naj bi si dala v začetku leta v zadnjico vstaviti silikonske vsadke, a nastali so zapleti, točneje sepsa, in pevka se je morala vrniti na zdravljenje v bolnišnico, kjer naj bi ji jih odstranili.
Dara nikoli ni skrivala povečanja prsi.
Dara nikoli ni skrivala povečanja prsi.

Desetletno jamstvo

Dara ne skriva, da si je dala povečati prsi in ustnice ter še marsikaj popraviti, njen zadnji lepotni poseg pa naj bi bil neuradno tako imenovani brazilski dvig zadnjice. To je kirurški postopek, pri katerem ne gre samo za povečanje ritke, ampak za oblikovanje celotne postave, poteka pa tako, da maščobno tkivo odvzamejo z najbolj težavnih predelov, kjer se trdovratno nalaga, in ga vbrizgajo v zadnjico, mogoči pa so tudi dodatni vsadki. Po posegu je zadnjica okrogla, čvrsta in napeta, Dara pa naj bi si želela take, kot jo ima Jennifer Lopez, čeprav je imela, roko na srce, tudi prej dovolj tkiva na njej in se je z njim lahko pohvalila. Razlog naj bi bil, da je po povečanju prsi uvidela, da te niso sorazmerne z zadnjico, sploh ker je nizke postave, zato naj bi hotela to uravnotežiti.
Za vsadke v zadnjici se je odločila, ker je nizke postave.
Za vsadke v zadnjici se je odločila, ker je nizke postave.

Vir blizu pevki navaja, da se je odločila za poseg le nekaj dni po posvetovanju s kirurgom, ni pa znano, koliko je zanj plačala, cene naj bi se gibale od dva tisoč evrov naprej. »Operacija je uspela, čeprav ni preprosta in dolgo traja, pa tudi zdravljenje je dolgotrajno. Dara ves teden ni smela sedeti na zadnjici, res pa je, da je dobila 10 let garancije, da bo njena zadnja plat ostala takšna, kot je zdaj. V sredini januarja se je po nekaj dneh zakompliciralo, saj je njeno telo zavračalo silikonske vsadke, zato so ji zdravniki takoj predpisali antibiotik in počakali, da se stanje toliko umiri, da jih lahko odstranijo. To so storili po nekaj dneh in vsadke poslali na analizo, da bi videli, ali je bilo kaj narobe z njim ali je vzrok drugje. Dara je bila zaradi tega skoraj dva tedna v bolnišnici, odpovedala je vse nastope in se pripravlja le še na veliki spektakel 21. aprila v Areni. Tega vam gotovo ne bo potrdila,« je še dodal vir.
Hotela si je vsaditi možgane.
Hotela si je vsaditi možgane.

Pevka je pridno objavljala fotografije iz bolniške sobe, na vprašanje medijev, zakaj je bila v bolnišnici, pa pikro odgovorila: »Hotela sem si vsaditi možgane, pa sem jih raje dala ven. V bolnišnici sem bila zaradi zdravstvenih težav s pljuči, dobivala sem antibiotike in infuzijo.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije