NOV ŠOV

FOTO: Prihajajo najbolj seksi kmetje do zdaj

Objavljeno 09. avgust 2018 20.53 | Posodobljeno 09. avgust 2018 21.02 | Piše: Petra Kalan
Ekipa neskromno obljublja, da bomo gledali najlepše tekmovalce v zgodovini Kmetije.
Voditeljica Natalija Bratkovič in mentorica Nada Zorec. FOTO: Petra Kalan
Posestvo, ki leži na skriti jasi v občini Velika Polana, je, kot bi ga vzeli iz pravljice. Mlin kot v starih časih, bajer, ki ga krasi zelenje, in prostrana polja, obkrožena z gozdičkom. Letošnji tekmovalci se bodo vselili v moderno kmetijo, ki jim bo postregla z udobjem.

»S seboj lahko prinesejo svoja oblačila, kozmetiko, pripomočke za vsakdanje življenje. Edino, kar bodo pustili doma, so telefoni, računalniki, tablice. To pa je seveda le uvod v zapleteno sezono, polno različnih preobratov,« nam pojasni producent oddaje Miloš Ratković, ki s 70-člansko ekipo zadnje tedne živi in diha za novo sezono Kmetije. Tekmovalcev je sedemnajst, polovica je znanih obrazov, ki so se kalili pred kamerami v najrazličnejših resničnostnih oddajah. Videli bomo udeležence Big Brotherja, Bara, Masterchefa in celo Survivorja. »Gre za najlepšo ekipo, kar smo jih imeli v resničnostnih šovih do zdaj,« še pojasni Ratković.

image
Voditeljica Natalija Bratkovič in mentorica Nada Zorec. FOTO: Petra Kalan

S seboj lahko prinesejo svoja oblačila, kozmetiko, pripomočke za vsakdanje življenje.

Prav posebno vlogo bo odigrala mentorica Nada Zorec, ki se je za to vlogo javila kar sama: »Videla sem oglas na računalniku in bolj za šalo kot zares napisala, da se prijavljam za mentorico.« V njej so našli točno to, kar so iskali. Odločno, natančno in nasmejano mentorico, ki ve, kakšno je delo na kmetiji. Že od mladih nog živi s kmetijstvom: »Zame je vsako kmečko opravilo najljubše, in samo da imam njivo, to je zame morje!« z nasmehom pove gospa Nada, ki pravi, da še nikoli ni bila na morju. Pravi, da ležanje na plaži ni dopust, je pa veliko prepotovala tako zasebno kot s folklorno skupino, v kateri pleše že vrsto let. Trideset let je opravljala poklic poštarke z veseljem in vsem srcem. Ob odhodu v pokoj ji je bilo kar malo težko. »Pogledala sem vse sezone Kmetije in z navdušenjem opazovala tekmovalce,« pove in doda, da je nad kmetijo navdušena, čaka samo še, da tekmovalci navdušijo njo.

image
Letošnji kmetje bodo deležni pravega luksuza. FOTO: Petra Kalan

Voditeljske vajeti bo znova prevzela Natalija Bratkovič, ki je uspešno odvodila že prejšnjo sezono. Zaupa nam, da je nad moderno kmetijo navdušena, vendar opozarja, da tekmovalci kljub temu ne bodo imeli lahke naloge. Kakšne zaplete so pripravili producenti in kakšne skrivnostne zagonetke čakajo najlepšo kmečko ekipo do zdaj, pa bomo videli septembra, ko šov prihaja na spored. 

17 tekmovalcev se bo letos potegovalo za glavno nagrado, 50.000 evrov.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji