SREDI LJUBLJANE

Umorjen igralec Gašper Tič?

Objavljeno 18. junij 2017 21.50 | Posodobljeno 18. junij 2017 22.47 | Piše: STA, Ma. M.

V nedeljo zjutraj je bil v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani umorjen igralec Gašper Tič.

Na torkovi novinarski konferenci je bil tudi Gašper Tič.

LJUBLJANA – Kot smo že poročali, se je danes zjutraj v središču Ljubljaneimage na Trubarjevi ulici zgodil umor, saj je 20-letnik z ostrim predmetom ranil 44-letnika. Ta je zaradi ran umrl. Predstavnica ljubljanskega MGL Simona Belle je za STA potrdila, da je umrl član njihovega ansambla, igralec Gašper Tič

Ljubljanski policisti so o umoru javnost obvestili šele okoli 15. ure, čeprav se je zgodil že okoli 9. ure. Takrat se je v stanovanju na Trubarjevi ulici 44-letnik sprl z 20-letnikom. Ta je z ostrim predmetom poškodoval 44-letnika, ki je zaradi poškodb umrl že v stanovanju. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, so sporočili iz PU Ljubljana.

Ponoči bo prizorišče zločina ostalo zavarovano, ogled pa bodo policisti in kriminalisti nadaljevali v ponedeljek. 
 

Priljubljeni igralec Gašper Tič je tragično umrl v 45. letu starosti. Znan je bil po svojih vlogah v gledališču, predan je bil tudi filmu in televiziji. Za svoje gledališke vloge je prejel Severjevo nagrado, za delo na televiziji pa viktorja za posebne dosežke. Dolgo let je bil poročen z Natašo Tič Ralijan image, s katero si je ustvaril družino, a sta se pred leti ločila. 

 

Deli s prijatelji