SREDI NOČI

FOTO: BMW zaprl pot ukradenemu motorju, nato je zagorelo

Objavljeno 14. avgust 2015 11.30 | Posodobljeno 14. avgust 2015 14.00 | Piše: Mo. S.

Motorist in sopotnik sta padla po vozišču.

Vozili sta se po trčenju še vneli.

LJUBLJANA – Ob 0.46 se je na Zaloški cesti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motorno kolo, je poročala uprava za zaščito in reševanje. 

Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar na osebnem vozilu in motornem kolesu ter nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana pri oskrbi ponesrečencev. Reševalci so poškodovani osebi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana.

Z beemvejem jima je zaprl pot

Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko nam je povedala, da je 19-letni motorist s 23-letnim sopotnikom vozil iz smeri središča mesta proti obvoznici, medtem pa jima je pot zaprl 23-letni voznik osebnega avtomobila BMW, ki je vozil iz smeri obvoznice proti središču mesta in zavijal levo proti gostinskem lokalu.

Motorist in sopotnik sta padla po vozišču, pri čemer je motorist utrpel lahke poškodbe, prav tako sopotnik in potnik (19) v osebnem vozilu.

Vozil je ukradenega

Motorno kolo je ob trčenju zagorelo, zato so posredovali tudi gasilci. Policija je pri obravnavi nesreče ugotovila, da je motorno kolo beleženo kot ukradeno.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil.

Bralca sta nam poslala tudi fotografiji s kraja nesreče. Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Uporabite spodnji obrazec.

Deli s prijatelji