NE MORE SI POMAGATI

VIDEO: Ste slišali, kaj je Trump rekel o naši Melanii?

Objavljeno 15. junij 2019 15.44 | Posodobljeno 15. junij 2019 15.47 | Piše: T. V.

Američani s primerjavo niso najbolj zadovoljni.

Trump je zatrdil, da imajo ljudje njegovo ženo radi. FOTO: Reuters
O odnosu predsednika ZDA Donalda Trumpa in njegove žene Melanie je bilo, odkar je napovedal, da se bo potegoval za Belo hišo, napisanega in povedanega že veliko. Da je zakon enega najbogatejših Američanov in njegove rjavolase žene, po rodu iz Slovenije, milo rečeno, čuden in na majavih nogah, se govori venomer. K utišanju teh govoric ni pripomogla niti zadnja Trumpova izjava o ženi, čeprav ji je – na svoj način – polaskal.
 
Trump je poklical televizijsko hišo Fox in med drugim govoril o odločitvi, da bodo slovito letalo predsednikov ZDA Air Force One prebarvali. Letalo je vse od 60. let prejšnjega stoletja svetlomodre barve, ki jo je izbrala ena najslavnejših prvih dam ZDA Jackie Kennedy (zaradi kasnejše poroke z grškim bogatašem Aristotelom Onasisom znana tudi kot Jackie O.). Od leta 2024 naprej bo leteča trdnjava v mornarsko modri barvi z rdečimi črtami.


 
»Veste, svetlomodra barva nam ne odgovarja. Ljudje se na nekaj navadijo, vendar … To je bila Jackie O. in to je dobro, a mi imamo danes svojo Jackie O. Ime ji je Melania. Melania. Temu rečemo Melania T.,« je dejal Trump. Dodal pa: »Mimogrede: ljudje jo imajo radi. Mediji je ne marajo, a ljudje jo imajo radi.«
 
Ljudje so se hitro odzvali na primerjavo Melanie z legendarno Jackie O. pa tudi na to, da je Trump o svoji ženi govori kot o »tem« (it). Eden izmed uporabnikov twitterja pa je zapisal, da Melania ni prva dama, ampak tretja dama, pri tem pa je imel v mislih to, da je Sevničanka Trumpova tretja žena.











Deli s prijatelji