ZVEZDE PLEŠEJO

VIDEO: Denis Avdić »farbal« kot kuhan rak

Objavljeno 15. maj 2019 10.32 | Posodobljeno 15. maj 2019 13.35 | Piše: T. V.

Tina Gorenjak se je po gostovanju pri Avdiću pohvalila.

Denis Avdić je bil v zadregi. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Po izpadu v šovu Zvezde plešejo je Tina Gorenjak s svojim plesalcem Miho Vodičarjem gostovala pri Denisu Avdiću. Radijski voditelj brez dlake na jeziku je Tino kmalu nagajivo vprašal, ali je bil trojček zanjo prvi. V nedeljski oddaji so namreč tekmovalni plesni pari dobili družbo, vsak po enega tekmovalca iz prejšnjih sezon in tako so nastali plesni trojčki.

Tina, ki je vedela, da Avdić namiguje na neke druge trojčke, pa mu ni ostala dolžna. »Denis, to bi pa lahko ti odgovoril, a ne,« mu je v smehu odgovorila. Reakcija Avdića je bila nepričakovana, saj je postal rdeč kot kuhan rak, kar je Tino močno zabavalo: »Mislim, da Denis Avdić v življenju še ni tako zardel kot danes.«

Avdić je nato dejal, da po njegovem mnenju to ni bil Tinin prvi trojček, Tina pa je le dvignila obrvi. Miha Vodičar pa je gladko priznal, da je bil to njegov drugi trojček. »Lani je bil prvi,« je pojasnil.

Tina se je po gostovanju v oddaji pohvalila, da je »edina ženska na tem planetu, ki ji je uspelo spraviti v zadrego vedno duhovitega Denisa Avdića«.Za Tino je bil usoden predvsem plesni dvoboj najniže uvrščenih tekmovalcev po seštetih glasovih žirantov in gledalcev, v katerem se je s Špelo Grošelj pomerila v džajvu (jive). Ta dinamični ples je, čeprav sta tako Tina kot Špela zatrdili, da ga nista še nikoli plesali, veliko bolje odplesala nekdanja pevka zasedbe Atomic Harmonic. Nekateri gledalci pa so Špelo hitro postavili na laž in našli podatek, da ga je pred leti že plesala v nekem drugem plesnem šovu.
Deli s prijatelji