Zvezdniški par bo poskrbel tudi za svoje varnostnike

Poleg vile v Italiji imata Clooneyjeva še eno v Veliki Britaniji.
Fotografija: Poleg vile v Italiji imata Clooneyjeva še eno v Veliki Britaniji. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Poleg vile v Italiji imata Clooneyjeva še eno v Veliki Britaniji. FOTO: Shutterstock

George in Amal Clooney sta v britanskem Oxfordshiru za okrog 13 milijonov evrov kupila vilo, zgrajeno v 17. stoletju, a jo še urejata, sanirati je treba tudi poškodbe, ki so jih na vili povzročile nedavne poplave, te so prizadele velik del Velike Britanije.

Na posesti bodo za njuno varnost noč in dan, vse dni v tednu, skrbeli varnostniki in Clooneyjeva sta se odločila, da jim vsaj nekoliko olajšata življenje, zato nameravata na posesti postaviti hišico, kamor se bodo lahko malce umaknili ali si zgolj kaj skuhali in si odpočili.

V njej bosta stranišče in manjša kuhinja ter skupni prostor, kjer se bodo varnostniki lahko družili. Načrt je že izrisan, a zvezdnika imata težave z lokalnimi svetniki, ki menijo, da bi gradnja hišice poškodovala korenine zaščitene sekvoje, ki raste v bližini.

Clooneyjeva se kljub temu ne nameravata odreči stavbi, zato se bosta morala z arhitekti domeniti o novi, primernejši in predvsem dovoljeni lokaciji zanjo. George in Amal sta velika ljubitelja Evrope, čudovito vilo imata tudi v Italiji ob jezeru Como. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas