NEVESTA

Zvezdnik Čudnih stvari skočil v zakon

David Harbour se je poročil v Las Vegasu. Z glasbenico Lily Allen sta šla po obredu na hamburger.
Fotografija: Davida in Lily je poročil dvojnik Elvisa Presleyja. FOTO: Lily Allen/instagram
Odpri galerijo
Davida in Lily je poročil dvojnik Elvisa Presleyja. FOTO: Lily Allen/instagram

Igralec David Harbour iz Netflixove uspešnice Stranger Things (Čudne stvari) je prisegel večno zvestobo pevki Lily Allen. Poročila sta se v Las Vegasu, obred je opravil dvojnik kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja. V kapeli Graceland, kjer sta se poročila, so se v zakon sprehodili že številni slavni, med njimi Jon Bon Jovi in Johnny Depp. Žareča nevesta je nosila Diorjevo mini obleko v slogu šestdesetih let (kljub temu je stala vrtoglavih 3600 evrov), ženin pa klasično mornarsko modro obleko in kravato. Po obredu sta 45-letnik in 35-letnica edini gostji, Lilyjini hčerki, osemletno Ethel in sedemletno Marnie, povabila v restavracijo s hitro prehrano, tam pa si je druščina za poročno kosilo privoščila hamburgerje.

Poroka je bila še kako drugačna od razkošnega slavja, ki ga je Lily doživela, ko se je poročila s prvim možem Samom Cooperjem, a ta najbrž ne bo edina, saj je poročni certifikat, ki sta ga mladoporočenca pridobila v Vegasu, veljaven le eno leto. Morda si bosta večji pomp privoščila na morebitni naslednji. »Na poroki, ki jo je potrdil kralj, je princesa ljudskih src vzela svojega predanega nosilca kreditnih kartic, ki je sicer iz skromne družine, a prijazen. Obred pod zaradi bližnjih požarov pepelnatim nebom je bil čudovit in sredi globalne pandemije,« se je na instagramu pošalil ženin. Oba zakonca sta se s poroko pohvalila na družabnih omrežjih.

Kdaj ga bomo spet videli v vlogi šerifa Hopperja, ni znano. FOTO: Jared Milgrim/Cover Images
Kdaj ga bomo spet videli v vlogi šerifa Hopperja, ni znano. FOTO: Jared Milgrim/Cover Images


Svatba se je zgodila nekaj dni po tem, ko so paparaci na Lilyjinem prstu ujeli bleščeči diamantni prstan. To je prililo še nekaj olja na ogenj govoric, da sta z igralcem zaročena. Po New Yorku sta se sprehajala po skupnih počitnicah na Hrvaškem.


Trpi za bipolarno motnjo

Par so prvič opazili skupaj avgusta lani, od takrat pa je njuna zveza postajala vedno bolj trdna. David je bil pred Lily zaročen z igralko Mario Thayer, s katero sta bila skupaj med letoma 2009 in 2011. Med 2011. in 2015. je hodil z Julio Stiles, nato pa kratek čas še z Alison Sudol. Lily je pred kratkim prenehala piti in začela živeti bolj zdravo, za kar naj bi bil zaslužen prav David.

»Danes sem že devet mesecev trezna! In obrisi trebušnih mišic se kažejo. Zelo zadovoljna!« se je pohvalila na instagramu. V intervjuju leta 2018 je razrila, da se je v alkohol zatekla zaradi osebnih težav. »Mislim, da sem divje odvisniška osebnost, in ko se počutim, da ne zmorem, zlorabljam mamila in alkohol, da ne bi razmišljala o rečeh, vendar pa nikoli nisem bila nekdo, ki hlepi po naslednjem odmerku,« je razložila. Lily sicer trpi za bipolarno motnjo. Zdi se, da je zvezdnica prenehala piti prav v času, ko je začela hoditi z Davidom. Slednji je v zadnjih letih zaslovel z vlogo k alkoholizmu nagnjenega šerifa Hopperja v Netflixovi znanstvenofantastični uspešnici Čudne stvari. Poleg v seriji, katere četrto sezono oboževalci že nestrpno čakajo, a ni znano, kdaj bo premiera, ga bomo v kratkem videli še v filmu Black Widow (Črna vdova).

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas