NA DOPUSTU

Zvezdnica Bridgertona odkriva čare Istre

Phoebe Dynevor uživa v Balah in Rovinju. Zaradi razdalje se je izpela njena ljubezen s Petom Davidsonom.
Fotografija: Phoebe in Sabrina sta nad Istro navdušeni. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Phoebe in Sabrina sta nad Istro navdušeni. FOTO: Osebni Arhiv

Njegovim čarom so se vdale že lepotice, kot so Ariana Grande, Kate Beckinsale in Kaia Gerber. A čeprav je ameriški komik Pete Davidson v svoje mreže ujel že nekatere od največjih lepotic zabavne industrije, so iz njegovega zornega polja izpuhtele prav vse, ko ga je pred male zaslone prikovala Netflixova vročična romanca Bridgerton. Vroči prizori med Daphne in Simonom, ki sta ju upodobila Phoebe Dynevor in Regé-Jean Page, mu namreč niso le dvignili utripa, pač pa v njem vzbudili tudi goreče hrepenenje po brhki angleški igralki. »Oboževal je serijo in se povsem zatreskal v Phoebe. Je povsem njegov tip ženske – na pogled nedolžna lepotička s svežim obrazom in mladostna. Zbadali smo ga zaradi njenih seksi prizorov v nadaljevanki,« je dejal njegov prijatelj in dodal, da je Pete verižno, že skoraj obsedeno gledal serijo in vseskozi čutil, da mu je usojeno, da tarčo svojega poželenja spozna tudi v živo. In očitno so bile Petove slutnje pravilne, saj se s Phoebe nista le spoznala, pač pa se je že februarja začelo šepetati, da so med njima vzklila nežna čustva, ki sta jih aprila tudi uradno potrdila. Toda naj je bila njuna romanca zapisana v zvezdah ali ne, obstati ji ni bilo namenjeno.


Srka koktajle in se sonči


Komik se je za Phoebe zagrel, ko je gledal njene vroče televizijske prizore. FOTO: Netflix
Komik se je za Phoebe zagrel, ko je gledal njene vroče televizijske prizore. FOTO: Netflix
Njuna ljubezen je bila nora, divja, intenzivna, od skoraj prvega dne sta ji bila povsem predana. Tako zdaj že ugaslo ljubezen med Petom in Phoebe orisujejo njuni prijatelji, ki pa dodajajo, da je zaljubljencema že precej hitro postalo jasno, da jo bo precej težko tudi negovati. Igralko so snemanja namreč zadrževala v Veliki Britaniji, Petova kariera pa je na drugi strani luže, v ZDA. In če je ljubezen na razdaljo težko vzdrževati že v običajnih okoliščinah, so te ovire zaradi pandemije postale še znatno večje. »Zaradi zdravstvenih ukrepov se ne moreš preprosto vkrcati na letalo in odleteti, kamor želiš in ko želiš. Razdalja je med njima vsekakor naredila svoje,« je povedal vir. »Drug z drugim sta se imela lepo, se zabavala, če ne pride do kakšnih drastičnih sprememb, za njuno razmerje ni rešitve.« Še zadnji drobec upanja, da jima bo morda vendar uspelo, pa je izpuhtel, ko se je rdečelaska raje kot za obisk Peta v Ameriki odločila za dopustovanje s prijateljico na Hrvaškem.

Pred tremi leti je bil nekaj mesecev zaročen z Ariano Grande. FOTO: Andrew Kelly/Reuters
Pred tremi leti je bil nekaj mesecev zaročen z Ariano Grande. FOTO: Andrew Kelly/Reuters
Phoebejini ljubezni z zapeljivcem šovbiznisa je morda odklenkalo, a zdi se, da lepotička zaradi njega ne pretaka krokodiljih solz. Tako kažejo vsaj njene fotografije na instagramu, s katerih se prešerno smeji, srka vino in poletne koktajle in se nastavlja morskim sončnim žarkom. S prijateljico in stanovsko kolegico Sabrino Bartlett, ki je v Bridgertonu igrala Sieno Rosso, namreč odkrivata čare hrvaške Istre, pot pa ju je za zdaj popeljala v Bale in Rovinj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije