STRAŠNO

Znanemu hrvaškemu pevcu na koncertu zabrisali v glavo tole

Alen Vitasović je na facebooku pojasnil, kaj se mu je zgodilo.
Fotografija: Hrvaški pevec je lani poleti med koncertom padel z odra, tokrat mu je v glavo nekdo vrgel ribo. FOTO: Zaslonski posnetek, Youtube
Odpri galerijo
Hrvaški pevec je lani poleti med koncertom padel z odra, tokrat mu je v glavo nekdo vrgel ribo. FOTO: Zaslonski posnetek, Youtube

Konec tedna se je v hrvaškem mestu Kastav zgodil neverjeten prizor. Pevec  je imel koncert, nato pa je namesto aplavza iz občinstva priletela orada. In naravnost v njegovo glavo. Ta dogodek verjetno ne bi prišel v javnost, če o tem ne bi spregovoril sam pevec. »Tisoč skalpov!!! V soboto na Kastvu (okoli polnoči, ko sem pel) mi je tip vrgel orado (ribo) v glavo. Še vedno ne vidim razloga ali smisla. Prosil bi, da se ta oseba oglasi pri meni ,« je pevec zapisal na Facebooku.

Mnogim ni jasno, zakaj bi nekdo na koncert nosil orado, a pod objavo je sledila še vrsta komentarjev, večinoma šaljivih. »Če ni bila gojena, potem je v redu. Če je bila, mi sporoči,« je pevcu v komentarjih sporočil sledilec. Vitasović mu je nato odgovoril: »Žena mi je rekla, da je iz ribogojnice«. Drugi so mu napisali, da je še dobro odnesel. »Kaj če bi bila škrpena ali pajek. Bolje orada kot gajbica sardel«.

Legendarni hrvaški pevec je do danes ustvaril številne hite, kot so Jenu noćNe moren bez njeJa ne grenNiš mi se ne da in druge.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije