NEVERJETNO

Znana pevka Danijela razkrila: Sem vnukinja babe Vange

Objavljeno 17. april 2020 16.50 | Posodobljeno 17. april 2020 22.32 | Piše: P. Pa.

Priljubljena srbska pevka Danijela Vranić je s priznanjem osupnila javnost. ​

Slepa jasnovidka baba Vanga. FOTO: Yahoo.com
Le kdo ne pozna babe Vange, bolgarske jasnovidke in napovedovalke prihodnosti, ki je umrla leta 1996? Znana je kot balkanski Nostradamus. Pravilno je napovedala in predvidela cunami v Aiziji leta 2004, napovedala je teroristične napade 11. septembra 2001 in prav tako ustanovitev Islamske države. Ko je v svojem 85. letu umrla, je napovedala tudi, da bo leto 2020 za Evropo izjemno težko.

Znana Srbska pevka Danijela Vranić (44), ki je pred leti sklenila svojo glasbeno pot in pretresala Balkan s številnimi aferami, pa je zdaj poskrbela, za veliko presenečenje. Potem ko se je umaknila iz javnosti in medijev, je zdaj razkrila, da je vnukinja babe Vange.

»Jaz sem vnukinja babe Vange. Vsem je napovedala prihodnost, samo meni ne,« je po poročanju telegraf.rs dejala Danijela. »Predvidela je mnogo strašnih stvari, a mi jih nismo dojemali na tak način. Očeta sem spraševala, ali je kdaj napovedala kaj za nas, pa je vedno v šali dejal, da bova s sestro srečni. In res sva srečni.« Povedala je še, da ji oče ni verjel, kar je govorila, in da se je ne spominjajo kot prerokinje.Pravi, da je po njej podedovala močno intuicijo. »To mi pride prav pri mojem poslu, saj vem, ali bo nekaj dobro ali ne,« je še dodala. »S sestro naju je pazila, ko sva bili majhni, a se ne spomnim prav veliko. Za naju je bila stara mama in to je to. Do nje imava le ljubezen in spominjamo se je kot babice,« je zaključila. 
Deli s prijatelji