KRALJ INSTAGRAMA

Zloglasni multimilijonar na hrvaški obali (VIDEO)

V Split je prispel z luksuzno jahto.
Fotografija: Družbo mu dela veliko deklet. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Družbo mu dela veliko deklet. FOTO: Instagram

Dan Bilzerian (39), ameriški igralec pokra, igralec, spletni plejboj in multimilijonar je prispel v Split, poročajo hrvaški mediji. Z zasebnim letalom je priletel v Split in se vkrcal na razkošno jahto, s čimer se je nemudoma pohvalil na instagramu, kjer ga spremlja okoli 32 milijonov ljudi.

Eden največjih svetovnih plejbojev je v Split prišel z nekaj dekleti, ki niso zamudile niti enega trenutka, da pri tem ne bi uživale v prekrasnem poletnem dnevu.

Dan ni razkril, ne koliko deklet ga v Splitu spremlja niti koliko dni se bo tam zadržal, piše Dalmacija danas. Vsekakor pa bo za mnoge, vsaj njegove zveste sledilce, zanimivo spremljati, kako bo preživel dan v mestu ...



Dan priznava, da je odvisen od seksa, in je prepričan, da bi bil v življenju z eno partnerico nesrečen. A mu je ena pred nekaj leti vendarle zmešala glavo ... Gre za 24 let mlajšo manekenko Sofijo Bevarli, ki jo je milijarder opisal kot »super seksi in pametno«.



Spoznala sta se na eni od njegovih zabav ob bazenu, a se ni nadaljevalo prav romantično. »Tistega dne sem pred tem spal še s tremi dekleti,« je rekel Dan, ki si je bogastvo ustvaril na poker turnirjih, kjer naj bi zaslužil 50 milijonov dolarjev v 14 mesecih.

Čeprav je v preteklosti doživel že menda dva srčna infarkta, tako trdi, se svojemu divjemu načinu življenja ne namerava odpovedati.

Hrvaški mediji so objavili video, ki je nastal iz krajših posnetkov v instagram zgodbah.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije